Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Konstancja30 22:18, 30 lip 2013

Enya73 napisał(a)

Klaps na jeden pośladek i klaps na drugi, żeby równo puchło
Oj, aż tak to chyba nie? Tak prywatnie, to jestem bardzo spontaniczna, ale trzeba mnie trochę lepiej poznać Też potrafię, jak Ania ASC robić fikołki i nawet szpagaty i to zupełnie na trzeźwo Ela potwierdzi

ale numer ... ja jestem spontaniczna dopiero po oswojeniu ... zanim to nie nastąpi milczę i mnie nie ma ... Ania Asc potwierdzić może jak szoknieta wisiała na Adamie zanim ja sobie te swoje pietra przeszłam ... fikołek tak ... szpagat tylko na nartach i to nie z własnej a z dech woli ...
Gabriela 22:19, 30 lip 2013

Bardzo radosna z Ciebie dziewczyna, miło było Cię poznać i zamienić parę słów. Pozdrawiam.
Madzenka 22:22, 30 lip 2013

Jesteście wspaniałe aczkolwiek całkiem inne
Enya73 22:23, 30 lip 2013

alinak napisał(a)
teraz to będę latać po wszystkich wątkach i was szukać gdzie sie konsylium odbywa , bo jakiś niedosyt rozmów czuję .
w sobotę latałam oczami za wszystkimi , ale w końcu nie z wszystkimi dostatecznie się nagadałam
buziam

Alinko, byłaś wspaniałą gospodynią i wszystko było naprawdę super zorganizowane Podziwiam Cię za wszystko, za odwagę, by wpuścić do własnego domu/ogrodu obcych bądź co bądź ludzi i dziękuję za zaufanie, którym nas obdarzyłaś. Twój ogród jest przepiękny i naprawdę nie wiem, skąd obawy, że moglibyśmy poczuć się rozczarowani. Stworzyliście magiczne miejsce, pełne niezwykłych zakątków, tworzących spójną całość. Naprawdę możesz być z siebie dumna Mój M już planuje, gdzie by tu wyspę bylinową stworzyć, ale u nas to chyba byłoby już za wiele. I gołąbki cudne, jak u moich sąsiadów.

Nagadamy się jeszcze nie raz, bo na pewno jeszcze się nie raz spotkamy Buziam
ana_art 22:23, 30 lip 2013

Anitko też staje w tej kolejce! Mojego M ciągnie do Toskani. Kuchnia, wino i widoki bardzo go kręcą
malkul 22:26, 30 lip 2013

Ana =zamiast widoki przeczytałam pospiesznie wódki. czyżby na mnie czas?
Enya73 22:28, 30 lip 2013

ka1sia napisał(a)
Anitko, ja się zdecydowanie dołączam do grona Twoich fanek, Ciebie tak przyjemnie się słucha, a jak się na Ciebie patrzy... Dziękuję za spotkanie, było mi bardzo miło

O matko z córką, tyle miłych wpisów, aż nie wiem czy zasługuję na takie pochlebne opinie?
Ja tam nie lubię na siebie patrzeć, zwłaszcza w lustrze. Pełna jestem kompleksów i nie do końca akceptuję siebie. Taka jest prawda.
Są takie osoby, jak Ty, które spotykam pierwszy raz w życiu i od razu czuję bezwarunkową sympatię Naprawdę miło było Cię poznać i jak tylko będziecie miały z Izą czas i ochotę, to mój ogród stoi dla Was otwarty

Pozdrawiam serdecznie
ana_art 22:30, 30 lip 2013

malkul napisał(a)
Ana =zamiast widoki przeczytałam pospiesznie wódki. czyżby na mnie czas?
wiesz głodnemu o chłop na myśli
Enya73 22:33, 30 lip 2013

aga_k napisał(a)
Ja również jestem pod wielkim wrażeniem Twojej osoby i Twojego eMa, bije od Was spokojem i serdecznością. Bardzo miło było spędzić z Wami kilka chwil Pozdrawiam

Dzięki Agnieszko Ja już po awatarku czułam pod skórą, że Ty to na pewno fajna dziewczyna jesteś i się nie rozczarowałam
Przekaże M Twoje komplementy, niech go też mile połechta po ego Z nas dwojga, to on zdecydowanie jest siłą spokoju, a ja to raczej, jak włoska mamma

Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy Pozdrawiam serdecznie
ana_art 22:35, 30 lip 2013

Enya73 napisał(a)

O matko z córką, tyle miłych wpisów, aż nie wiem czy zasługuję na takie pochlebne opinie?
Ja tam nie lubię na siebie patrzeć, zwłaszcza w lustrze. Pełna jestem kompleksów i nie do końca akceptuję siebie. Taka jest prawda.
Są takie osoby, jak Ty, które spotykam pierwszy raz w życiu i od razu czuję bezwarunkową sympatię Naprawdę miło było Cię poznać i jak tylko będziecie miały z Izą czas i ochotę, to mój ogród stoi dla Was otwarty

Pozdrawiam serdecznie

o kurza broszka jakbym o sobie czytała....