Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

"W kolorze blue" 10:00, 17 wrz 2015

Do góry
Czytam jsk powiesc kryminalna i pochłaniam kazde slowo . Chopa nie znom ale bym mu dupe przetrzepała .......kretynstwo i zlodziejstwo tepic trzeba ...

Ale szalenstwo , takie i,osci to ja kocham , chyba dach wykorzystam bo u mnie miejsce sie juz konczy .),)
Lawendowy zawrót głowy 09:55, 17 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Ja dzieci Tobie w tym roku zajelam sie powazniej balkonem mojej mamy i to jest tez wielka frajda

Bardzo mi miło

mam nadzieję,że będzie można zobaczyć efekt prac ?
Lawendowy zawrót głowy 09:50, 17 wrz 2015

Do góry
kreska napisał(a)
Jola ja tez się podpisuję pod dziewczynami, CUDNIE!!!!

Oj dziekuje bardzo, ciagle Cie podczytuje i sporo pracujesz i jak reszta dziewczyn namawiam Cie do zalozenia watku
Lawendowy zawrót głowy 09:49, 17 wrz 2015

Do góry
deszczowymaj napisał(a)

Joluś,ja cały czas do Ciebie zaglądam tylko nie zawsze pozostawiam ślad

Ja dzieci Tobie w tym roku zajelam sie powazniej balkonem mojej mamy i to jest tez wielka frajda
Lawendowy zawrót głowy 09:36, 17 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Wiesz mnie tez sie podoba....ciesze sie ze wpadlas )

Joluś,ja cały czas do Ciebie zaglądam tylko nie zawsze pozostawiam ślad
Lawendowy zawrót głowy 09:20, 17 wrz 2015

Do góry
deszczowymaj napisał(a)
Jolaaa jak pięknie u Ciebie aż mnie zatkało Cudnie...cudnie...cudnie !!

Wiesz mnie tez sie podoba....ciesze sie ze wpadlas )
Lawendowy zawrót głowy 09:19, 17 wrz 2015

Do góry
MirellaB napisał(a)
Jolu pięknie, cudnie. Więcej i jeszcze częściej fotek proszę. Zakochana jestem w rozplenicach,tylko szkoda,że tak późno startują. Nie wiem czym wypełnić luki? A Ty masz coś posadzone, żeby pusto nie było zanim ruszą?

Trzmielinki piękne masz - małe okrągłe główki

Evergold to wiem, że ich ozdoba w długich trawach i są super, a że ja ciąć lubię to je już 3 razy przycięłam i zawsze odrastają

Mirelko ja tez jestem rozdarta jak ogarnac ten temat , na fotce z oku domu planuje sporo zmian i przy okazji chce troche poprEsadzac te rozplenice ale one zajmuja tyle miejsca ze przykryly szalwie i bukszpany wiec nawet jak co mialam zasadzone to i tak tego nie widac )) rizmyslam nad ta strona /))))
Od nowa ... na przekór wszystkim 09:18, 17 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
nasadzen zrobiłas .....urobiona jestes po tych pomysłach ...teraz jeden dzien oddechu na inne spojrzenie

hi hi właśnie, muszę oddech złapać dzisiaj rano przed pracą poleciałam mierzyć, metrówki nie mogłam znaleźć, więc wielkie kroki stawiałam, sąsiad krzyczy: ej co tam tak mierzysz, więc mu trochę naświetliłam temat, żeby nie byli zdziwieni
Lawendowy zawrót głowy 09:17, 17 wrz 2015

Do góry
JulkAd napisał(a)

Jola ta rozplenica przy chodniczku jak wysoko Ci rośnie? I co to za odmiana?

To Pennisetum villosum 70 cm wysoka
Lawendowy zawrót głowy 09:16, 17 wrz 2015

Do góry
Malgosik napisał(a)
piękne zdjęcia

Malgosiu ciesze sie , wrzosy nadal mam w doniczkach ale w pazdzierniku wsadze je w grunt ostati raz zobaczymy. ))
Lawendowy zawrót głowy 09:14, 17 wrz 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Jolu czapki z głów... matko ja pamiętam jak dopiero rabaty na górkach były, a teraz tak cudnie wszystko skomponowane, a ten trawnik... ja nie wieżę malowany jest jak nic Na prawdę ogromnie mi się podoba i nie wiem co jeszcze powiedzieć.

Dziekuje Łukasz bardzo mi milo , ze zagladasz , juz teraz mi łatwiej , baza jest jestem spokojniejsza ze jaka spojnosc sie steorzyła, teraz tylko dopracowanie szczegolow ale to w przyszlym roku. W wrzesniu chce jeszcze dosadzic jednego platana i stozek pozdrawiam Cie serdecznie
Lawendowy zawrót głowy 09:08, 17 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Jola ta rozplenica przy chodniczku jak wysoko Ci rośnie? I co to za odmiana?
Lawendowy zawrót głowy 09:07, 17 wrz 2015

Do góry
Ensata napisał(a)

Ale ślicznie masz Paskudo!!!! Dopiero teraz takie foty? Pieknie, a jakie czuprynki poczochrane!

Na nornice Nornix, teraz, niebieskie granulki. Uciac butelke plastikowa z dwóch stron. Połozyc w ogrodzie, do srodka niebieskie granulki w rekawicach!!! One robia zapasy na zime i znoszą do nor. Sama bede tak robiła...chyba. Bo od kiedy mam nornice, nie mam opuchlaków. Rozdarta jestem decyzyjnie co wolę

Dzieki zas sie przyda kolejna informacja ...przerazaja mnie te nornice. Narazie u sasiadki siedzi .... U Ciebie rewolucja to moje oststnie fotki przegapiłas pracuj kobietko pracuj bo efekty masz imponujace
Mój ogród nad rzeką... 09:01, 17 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Witam sie u Ciebie, pieknie jest wszystko z takim rozmachem tyle miejsca, przestrzeni i te brzozy klimat cudny

Dziękuję Jolu , zapraszam częściej.
Twój wątek juz sobie otworzyłam do podejrzenia ☺
Czasem słońce czasem deszcz 08:57, 17 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
No ten Twoj grujecznik to jakies cudo nie dosc ze tski kolor piekny to jeszcze pachnie, moj nadal zielony ....troche kawałek jest do Ciebie

Jak masz ochotę przybywaj na oględziny i wąchanie grujecznika w końcu to nie koniec świata
Lawendowy zawrót głowy 08:36, 17 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
kilka fotek pstryknełam pod graby poszły evergoldy a co dalej nie wiem mam tam tylko do dyspozycji 40 cm ....jeszcze....beda tulipany to napewno

brazowe tam nie pasuja ale wielkosc byłaby w sam raz ))

Ale ślicznie masz Paskudo!!!! Dopiero teraz takie foty? Pieknie, a jakie czuprynki poczochrane!

Na nornice Nornix, teraz, niebieskie granulki. Uciac butelke plastikowa z dwóch stron. Połozyc w ogrodzie, do srodka niebieskie granulki w rekawicach!!! One robia zapasy na zime i znoszą do nor. Sama bede tak robiła...chyba. Bo od kiedy mam nornice, nie mam opuchlaków. Rozdarta jestem decyzyjnie co wolę
Lawendowy zawrót głowy 08:36, 17 wrz 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
a rozłazi sie jak ice danse czy raczej trzyma sie w kupie i powieksza?

Taka zwarta jak evergold
Lawendowy zawrót głowy 08:31, 17 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Kasiu trawki kupowane w zeszlym roku jescze z serii nn ale dziewczyny z pewnoscia rozszyfruja polecam ładnie przezimowaly , podobna pokrojem do ice dance tylko nie taka sztywna

a rozłazi sie jak ice danse czy raczej trzyma sie w kupie i powieksza?
Lawendowy zawrót głowy 08:31, 17 wrz 2015

Do góry
Agatek napisał(a)
Jola a trzmielina nie rośnie Ci za szybko?
daj na nią zdjęcie

Chodzi Ci o kulki? Ciachnełam ja dwa tygodnie temu na małe pingpongi ;
Mój ogród nad rzeką... 08:29, 17 wrz 2015

Do góry
Witam sie u Ciebie, pieknie jest wszystko z takim rozmachem tyle miejsca, przestrzeni i te brzozy klimat cudny
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies