Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

Juzia 09:36, 17 wrz 2015

kreska napisał(a)
Enasta, trafiłam tu do ciebie, bo się uśmiałam jak u joli pisłaś co masz wybrać- nornice czy opuchlaki. Bo te lubią te a ty nie lubisz tych i tychNo cóz powiem, tak niech nornioce zjedza TE paskudy, a ty potem dorwiesz nornice..Piękne życie ogrodnika!!!
A tak poza tym, poczytałam o dylematach trawkowych, i powiem ci że też zamawiłam u p.Mariusza trwaki ozdobne, ale chciałam gotowką zapłacić przy odbiorze, a ten chciał na konto, więc do dzisiaj czekam (przeszło tydzień), a teraz to nie wiem co mam robić? Anulowac zamówienie? Czy po prostu nic nie robić? Bo P. TRAWKA pewnie też nic nie zrobi...
Pozdrawiam, Madzia

Nie obrażaj Pana Trawki!!!
To zupełnie inny człowiek
Ensata 09:40, 17 wrz 2015

Magda, absolutnie piekna jesienna seslerię dostałam od Finki. Niby p9 doniczka, ale pare razy wieksza od tej od Trawek i w cenie 3,50

Sebek, no niestety, wyjatkowy człowiek z niego, zraza kazdego jak widac

Iza, bo było konsekwentnie dopoki nie zarosla mi werbena, przetacznik i reszta nie zrobiła się chaosem, w którym nie mogłam dotrzeć by róże pielegnować.
Ensata 09:44, 17 wrz 2015

Magda po prawej sesleria sprzedawana jako p9 od Finki po lewej sadzonka 3 litrowa według pana Mariusza tylko w mniejszej doniczce
Juzia 09:45, 17 wrz 2015

Jak może być trzylitrowa w mniejszej doniczce???
Trzy litry to trzy litry chyba.....czy nie?
Ensata 09:46, 17 wrz 2015

Monitka, a ja sama juz nie wiem jak to wyszło Ciekawe czy bedzie sie siała u mnie tez
Ensata 09:48, 17 wrz 2015

Justyna zadajesz takie niewygodne pytania ))))) jak widać może być. Wielkosciowo podobne są, to cytat z pana Mariusza
Kasya 09:58, 17 wrz 2015

A jaka ta sesleria miała być ?
lojalna_ 10:00, 17 wrz 2015

Czytam jsk powiesc kryminalna i pochłaniam kazde slowo . Chopa nie znom ale bym mu dupe przetrzepała .......kretynstwo i zlodziejstwo tepic trzeba ...

Ale szalenstwo , takie i,osci to ja kocham , chyba dach wykorzystam bo u mnie miejsce sie juz konczy .),)
Milka 10:09, 17 wrz 2015

Ensata napisał(a)
Pazury mam granatowe i pewnie takie zostaną
Trawyozdobne i pan Mariusz. Po przeliczeniu okazało się, ze zamiast 120 sztuk jest 72. telefon, nic, zero, tradycyjnie nie odbiera. Sms, oddzwonie po 20, tradycyjnie, zero kontaktu. Po napisaniu maila przyszedł sms o 24 w nocy z informacja, ze traw jest 90!!!! i że jedna paczka wróciła, bo ja uszkodzili i poszła na nowo. Jednym słowem widać, że bardzo Pan się męczy ze swoim biznesem.

Teraz dumam jak mam udowodnić, ze jednak potrafie liczyć i mam 72 sztuki. Rece mi opadaja już

Justyna, mądry POlak po szkodzie
Koko, no coz, zachwycajacy sposób prowadzenia biznesu trzeba przyznać, obserwuję oniemiała

Jestem w szoku, chyba o nim już było dużo negatywów o nim..
Ensata 10:20, 17 wrz 2015

Kasya napisał(a)
A jaka ta sesleria miała być ?
no piekna jest, a moglaby miec 3 wlosy jak u innych. Plus kostrzewa cienista niby jest C3 tylko w mniejszej))) bo duze sa za ciezkie do pakowania. A na takie pierdoly jak pakowanie Pan nie ma czasu!