Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

MirellaB 08:47, 17 wrz 2015

Jolu pięknie, cudnie. Więcej i jeszcze częściej fotek proszę. Zakochana jestem w rozplenicach,tylko szkoda,że tak późno startują. Nie wiem czym wypełnić luki? A Ty masz coś posadzone, żeby pusto nie było zanim ruszą?

Trzmielinki piękne masz - małe okrągłe główki

Evergold to wiem, że ich ozdoba w długich trawach i są super, a że ja ciąć lubię to je już 3 razy przycięłam i zawsze odrastają
lojalna_ 09:07, 17 wrz 2015

Ensata napisał(a)

Ale ślicznie masz Paskudo!!!! Dopiero teraz takie foty? Pieknie, a jakie czuprynki poczochrane!

Na nornice Nornix, teraz, niebieskie granulki. Uciac butelke plastikowa z dwóch stron. Połozyc w ogrodzie, do srodka niebieskie granulki w rekawicach!!! One robia zapasy na zime i znoszą do nor. Sama bede tak robiła...chyba. Bo od kiedy mam nornice, nie mam opuchlaków. Rozdarta jestem decyzyjnie co wolę

Dzieki zas sie przyda kolejna informacja ...przerazaja mnie te nornice. Narazie u sasiadki siedzi .... U Ciebie rewolucja to moje oststnie fotki przegapiłas pracuj kobietko pracuj bo efekty masz imponujace
JulkAd 09:08, 17 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)

Jola ta rozplenica przy chodniczku jak wysoko Ci rośnie? I co to za odmiana?
lojalna_ 09:14, 17 wrz 2015

Luki napisał(a)
Jolu czapki z głów... matko ja pamiętam jak dopiero rabaty na górkach były, a teraz tak cudnie wszystko skomponowane, a ten trawnik... ja nie wieżę malowany jest jak nic Na prawdę ogromnie mi się podoba i nie wiem co jeszcze powiedzieć.

Dziekuje Łukasz bardzo mi milo , ze zagladasz , juz teraz mi łatwiej , baza jest jestem spokojniejsza ze jaka spojnosc sie steorzyła, teraz tylko dopracowanie szczegolow ale to w przyszlym roku. W wrzesniu chce jeszcze dosadzic jednego platana i stozek pozdrawiam Cie serdecznie
lojalna_ 09:16, 17 wrz 2015

Malgosik napisał(a)
piękne zdjęcia

Malgosiu ciesze sie , wrzosy nadal mam w doniczkach ale w pazdzierniku wsadze je w grunt ostati raz zobaczymy. ))
lojalna_ 09:17, 17 wrz 2015

JulkAd napisał(a)

Jola ta rozplenica przy chodniczku jak wysoko Ci rośnie? I co to za odmiana?

To Pennisetum villosum 70 cm wysoka
deszczowymaj 09:18, 17 wrz 2015

Jolaaa jak pięknie u Ciebie aż mnie zatkało Cudnie...cudnie...cudnie !!
lojalna_ 09:19, 17 wrz 2015

MirellaB napisał(a)
Jolu pięknie, cudnie. Więcej i jeszcze częściej fotek proszę. Zakochana jestem w rozplenicach,tylko szkoda,że tak późno startują. Nie wiem czym wypełnić luki? A Ty masz coś posadzone, żeby pusto nie było zanim ruszą?

Trzmielinki piękne masz - małe okrągłe główki

Evergold to wiem, że ich ozdoba w długich trawach i są super, a że ja ciąć lubię to je już 3 razy przycięłam i zawsze odrastają

Mirelko ja tez jestem rozdarta jak ogarnac ten temat , na fotce z oku domu planuje sporo zmian i przy okazji chce troche poprEsadzac te rozplenice ale one zajmuja tyle miejsca ze przykryly szalwie i bukszpany wiec nawet jak co mialam zasadzone to i tak tego nie widac )) rizmyslam nad ta strona /))))
lojalna_ 09:20, 17 wrz 2015

deszczowymaj napisał(a)
Jolaaa jak pięknie u Ciebie aż mnie zatkało Cudnie...cudnie...cudnie !!

Wiesz mnie tez sie podoba....ciesze sie ze wpadlas )
kreska 09:26, 17 wrz 2015

Jola ja tez się podpisuję pod dziewczynami, CUDNIE!!!!