Czesc jednak to chyba nie tylko zaglodzenie trawnika. RATUNKU co robic . Aktualnie nawiozlem 2.5kg na 100m2 yolamio complex aby dac mu papu. Mam to wygrabic z tych miejsc i usunac ziemie w
glab? Ile?
Powoli zaczynają kwitnąć liliowce.
Moje osteospermum Akila z nasion wyglądają zupełnie jak te kupne. Bez skarlania, bez uszczykiwania. Bardzo łatwa uprawa.
Co do rabaty - przecież wiem
Ale jak powiesz gdzie co - jestem w stanie sobie wyobrazić, poza tym takie świeżo obsadzone rabaty są bardzo piękne i pobudzające dla wyobraźni
O tak też fajnie wygląda dzięki dzisiaj zrobię obchód , obejdę ją z wszystkich stron i podejmę decyzję w którą stronę ją naciągnąć
ten pas trawnika między nimi wcale nie jest zbyt duży .. w tym miejscu gdzie dorysowałaś linię jest na długość szpadla i im niżej to ciut większa odległość
Chyba nie powtórzą. Dlatego bardzo trudno dostać nasiona lwiej paszczy w jednym kolorze. Najczęściej sprzedają mix kolorów. Podaj namiary na te szkółki. Ja znam tylko jedną w Kórniku tę koło kościoła.
Na mnie możesz zrzucać, nie obrażę się Ja będę się rozglądać za jakąś niedużą pachnąca różą na przód rabaty. Na razie jeszcze nie wiem czego chcę, ale mam miejsce
Słoneczka zazdroszczę.
Dla Ciebie, dla kontrastu coś zupełnie nie różanego, ale też pięknie pachnie
Miała być kompaktowa a wyrósł prawdziwy gigant