Widziałam Twoje zdjecia ewidentnie kilka najwyższych baldorózowych to angelique... Reszta z pewnoscią nie
Ja kupiłam rzekomo multum angelique ale jeszcze ich nie widzę na rabatach, ale dopiero pózne pełne wychodzą , trezba jeszcze kilka dni poczekać.
U Motylka na zdjęciach widać prawdziwe angelique....
Dwie najwieksze kule pochodzą z poprzedniego ogrodu, mają chyba. 8 lat, kolejne dokupuję polując na okazje i hoduje u siebie. Wszystkie ok 30-40 cm to plantacja z 2012 r, Obi, Ikea i ZC
Joasiu rownież formuję perukowca w pienne drzewko z kulistą korona. Na razie wytrzymam brak peruczkę na rzecz zagęszczenia korony. Pokaż swojego na zbliżeniach gdy puści listki.
Tulipanowo u Ciebie, ja też sobie wiosny nie wyobrazam bez cebulowych. Wszyscy narzekają że wymagają oracy ale to przeciez najprzyjemniejsze, gdy szaro-buro jesienią wtykać cebule i marze i pieknych kolorach wiosną
Ja myslalam, ze long trunk to pendula szczepione na podkładce z doorenbosami, zastrzeliłaś mnie pytaniem...
Ciachnij orzewodnik na takiej wysokosci jakie maja być póki są młode. Potem już kazde cięcie szpeci brzozy...
Niesamowite znow rewolucje nam zafundowałaś
Thuje w worku, nigdy bym nie pryszczała źe beda takie ładne. Magnolia super, jestem ciekawa jak zakwitnie ża rok.magnoli pod koniec maja dałabym troche nawozu a potem w lipcu