Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:11, 18 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
ja mieszkam w 60 tyś mieście (wsia to przenośnia) co nie zmienia faktu, że ludzie sprzedający/pracujący w ogrodniczych nie mają kompetencji np ostatnio byłam w duuuużej znanej szkółce, pytam gdzie znajdę piwonie a Pani na to że jednorocznych nie mają w sprzedaży Później obsługiwala mnie druga Pani i wyjechałam z wózkiem na którym były 4 piwonie

Aniu chyba znalazłaś niszę rynkową Jest miejsce na porządne centrum ogrodniecze Ana Art
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:48, 18 cze 2013

Do góry
odnośnie donic odpiszę na pw wieczorkiem
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:47, 18 cze 2013

Do góry
Przetacznik napisał(a)
jejku ile u Ciebie ostróżek i jakie dorodne róże w słonecznych kolorach!
kochana ostróżek jest słownie cztery tylko się tak rozrosły
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:45, 18 cze 2013

Do góry
asc napisał(a)

Dziękuję za zaproszenie, ale to będzie maraton uśmiechu... w niedzielę już wracamy, a jedziemy w sobotę skoro świt... ale kiedy jak pojadę na spokojnie to zrobię sobie wycieczkę Zwłąszcza, że pomiędzy B i Ł mam rodzinę

Pismo obrazkowe obejrzałam..cudnie

Trawa i u mnie jakaś taka kiepska, ale ja niczym nie nawiozłam z braku czasu.. i sobie tłumaczę, że to od tego..

Aniu w sobotę nas nie będzie, jedziemy do stolycy ale w niedzielę ZAPRASZAM! z ttą trawą to się nerwie strasznie bo saram się o nią dbać nawoże, podlewam dwa razy w tygodniu koszę a ona mi taki numer wycina....
Kubusiowo II 17:25, 18 cze 2013

Do góry
no Małgośka... brak słów... jest pięknie. Powiedz bo nie pamiętam jak daleko macie do Kubtusiowa i czy 'z doskoku' kiedyś zmieni się na stałe?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 17:19, 18 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Macham równie gorąco, choć mój trawnik "podlewał się" tylko częściowo i tylko wczoraj wieczorem Zazdraszczam Ci tego nawadniania, przydałoby mi się na trawniku, ale znów mus odłożyć na "za rok", bo jednak wybrałam Italię
ech życie...i wybory, ja też wybierałam nawadnianie-wakacje i już wczesną wiosną(a może późną zimą) wiedzialm że na wakację w tym roku nie pojadę....
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 17:01, 18 cze 2013

Do góry
Agnieszka_B napisał(a)

Ja mieszkam w miescie niemałym a mimo to ostatnio pani w castoramie wybaluszyla galy na haslo pinivit. Powiedziala mi ze to musi byc cos profesjonalnego i powinnam szukac sklepów dla zawodowców
ja mieszkam w 60 tyś mieście (wsia to przenośnia) co nie zmienia faktu, że ludzie sprzedający/pracujący w ogrodniczych nie mają kompetencji np ostatnio byłam w duuuużej znanej szkółce, pytam gdzie znajdę piwonie a Pani na to że jednorocznych nie mają w sprzedaży Później obsługiwala mnie druga Pani i wyjechałam z wózkiem na którym były 4 piwonie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:07, 18 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Madżen o Ty nie wiesz, że wsia wsi nie równa? ileż razy widziałam wywalone oczy z orbit gdy o coś pytałam

Ja mieszkam w miescie niemałym a mimo to ostatnio pani w castoramie wybaluszyla galy na haslo pinivit. Powiedziala mi ze to musi byc cos profesjonalnego i powinnam szukac sklepów dla zawodowców
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:38, 18 cze 2013

Do góry
atena35 napisał(a)

Szkoda, szkoda...
Ale piękna i nad wyraz wybujała Cieszmy się widokiem
te są właśnie pienne. Rosną u mnie teraz trzeci sezon i przycinał je na zimę osypuje ziemią, korą i gałązkami
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:33, 18 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
oooo ja gupia przeca czytałam o kiecce czyli będziecię większą ekipą jechali? ZAPRASZAM serdecznie

Dziękuję za zaproszenie, ale to będzie maraton uśmiechu... w niedzielę już wracamy, a jedziemy w sobotę skoro świt... ale kiedy jak pojadę na spokojnie to zrobię sobie wycieczkę Zwłąszcza, że pomiędzy B i Ł mam rodzinę

Pismo obrazkowe obejrzałam..cudnie

Trawa i u mnie jakaś taka kiepska, ale ja niczym nie nawiozłam z braku czasu.. i sobie tłumaczę, że to od tego..
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:15, 18 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
ach żałuję że nie wiem jaka to odmiana....

Szkoda, szkoda...
Ale piękna i nad wyraz wybujała Cieszmy się widokiem
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:51, 18 cze 2013

Do góry
Magnolia jesienią pisałaś o tych czosnkach i powsadzałam je u siebie w lawendzie, póki co od ponad tygodnia w pąkach baaardzo powoli dojrzewają jestem ciekawa efektu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:45, 18 cze 2013

Do góry
atena35 napisał(a)

Ogrodnik MUSI być cierpliwy
i tu jest problem bom bardzo niecierpliwa moja natura mi nie pozwala...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:44, 18 cze 2013

Do góry
BEATA_S napisał(a)
Pięknie Aniu Niesamowita jest ta lawenda w doniczce... jakaś taka wielka
Betako bo ona taka szczepiona na kiju i rozwichrzona bardzo
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:19, 18 cze 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Macham do wszystkich. Znów gorąco
Ale raj gdy trawnik sam się podlewa o 3:30 rano
OSZZZZ TY!!!!!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:18, 18 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

O widzisz Anetko, a ja przed chwilą pytałam, czy ktoś ma doświadczenia z nastoletnimi chłopami, a Ty przecież masz 4 sztuki, choć zdaje się póki co tylko 1 kwalifikuje się do obserwacji
egzemplarz z pełnymi objawami buntu młodzienczego nawet nie chcę myśleć co się będzie działo za lat 5 gdy reszta zacznie dołaczać
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:44, 18 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
;p powojniki posadziłam niedawno ale póki co mnie nie powalają

Ogrodnik MUSI być cierpliwy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:00, 18 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
shropshire lad kolejna moja angielka. Dzisiaj zaczeła kwinienie

Ale piękność! Pozachwycam się u Ciebie, bo nie czuję się jeszcze gotowa na różane wyzwanie u siebie
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 08:08, 18 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
ja coprawda córki nie mam ale ulubionym sŁowem mojego 16-laka jest ZARAZ, wówczas licho mnie trafia... i przypominam, że 'zaraz' to taka duża bakeria...

O widzisz Anetko, a ja przed chwilą pytałam, czy ktoś ma doświadczenia z nastoletnimi chłopami, a Ty przecież masz 4 sztuki, choć zdaje się póki co tylko 1 kwalifikuje się do obserwacji
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:53, 17 cze 2013

Do góry
Madżen o Ty nie wiesz, że wsia wsi nie równa? ileż razy widziałam wywalone oczy z orbit gdy o coś pytałam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies