Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Kubusiowo II 17:25, 18 cze 2013

Do góry
no Małgośka... brak słów... jest pięknie. Powiedz bo nie pamiętam jak daleko macie do Kubtusiowa i czy 'z doskoku' kiedyś zmieni się na stałe?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 17:19, 18 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Macham równie gorąco, choć mój trawnik "podlewał się" tylko częściowo i tylko wczoraj wieczorem Zazdraszczam Ci tego nawadniania, przydałoby mi się na trawniku, ale znów mus odłożyć na "za rok", bo jednak wybrałam Italię
ech życie...i wybory, ja też wybierałam nawadnianie-wakacje i już wczesną wiosną(a może późną zimą) wiedzialm że na wakację w tym roku nie pojadę....
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 17:01, 18 cze 2013

Do góry
Agnieszka_B napisał(a)

Ja mieszkam w miescie niemałym a mimo to ostatnio pani w castoramie wybaluszyla galy na haslo pinivit. Powiedziala mi ze to musi byc cos profesjonalnego i powinnam szukac sklepów dla zawodowców
ja mieszkam w 60 tyś mieście (wsia to przenośnia) co nie zmienia faktu, że ludzie sprzedający/pracujący w ogrodniczych nie mają kompetencji np ostatnio byłam w duuuużej znanej szkółce, pytam gdzie znajdę piwonie a Pani na to że jednorocznych nie mają w sprzedaży Później obsługiwala mnie druga Pani i wyjechałam z wózkiem na którym były 4 piwonie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:07, 18 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Madżen o Ty nie wiesz, że wsia wsi nie równa? ileż razy widziałam wywalone oczy z orbit gdy o coś pytałam

Ja mieszkam w miescie niemałym a mimo to ostatnio pani w castoramie wybaluszyla galy na haslo pinivit. Powiedziala mi ze to musi byc cos profesjonalnego i powinnam szukac sklepów dla zawodowców
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:38, 18 cze 2013

Do góry
atena35 napisał(a)

Szkoda, szkoda...
Ale piękna i nad wyraz wybujała Cieszmy się widokiem
te są właśnie pienne. Rosną u mnie teraz trzeci sezon i przycinał je na zimę osypuje ziemią, korą i gałązkami
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:33, 18 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
oooo ja gupia przeca czytałam o kiecce czyli będziecię większą ekipą jechali? ZAPRASZAM serdecznie

Dziękuję za zaproszenie, ale to będzie maraton uśmiechu... w niedzielę już wracamy, a jedziemy w sobotę skoro świt... ale kiedy jak pojadę na spokojnie to zrobię sobie wycieczkę Zwłąszcza, że pomiędzy B i Ł mam rodzinę

Pismo obrazkowe obejrzałam..cudnie

Trawa i u mnie jakaś taka kiepska, ale ja niczym nie nawiozłam z braku czasu.. i sobie tłumaczę, że to od tego..
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:15, 18 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
ach żałuję że nie wiem jaka to odmiana....

Szkoda, szkoda...
Ale piękna i nad wyraz wybujała Cieszmy się widokiem
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:51, 18 cze 2013

Do góry
Magnolia jesienią pisałaś o tych czosnkach i powsadzałam je u siebie w lawendzie, póki co od ponad tygodnia w pąkach baaardzo powoli dojrzewają jestem ciekawa efektu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:45, 18 cze 2013

Do góry
atena35 napisał(a)

Ogrodnik MUSI być cierpliwy
i tu jest problem bom bardzo niecierpliwa moja natura mi nie pozwala...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:44, 18 cze 2013

Do góry
BEATA_S napisał(a)
Pięknie Aniu Niesamowita jest ta lawenda w doniczce... jakaś taka wielka
Betako bo ona taka szczepiona na kiju i rozwichrzona bardzo
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:19, 18 cze 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Macham do wszystkich. Znów gorąco
Ale raj gdy trawnik sam się podlewa o 3:30 rano
OSZZZZ TY!!!!!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:18, 18 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

O widzisz Anetko, a ja przed chwilą pytałam, czy ktoś ma doświadczenia z nastoletnimi chłopami, a Ty przecież masz 4 sztuki, choć zdaje się póki co tylko 1 kwalifikuje się do obserwacji
egzemplarz z pełnymi objawami buntu młodzienczego nawet nie chcę myśleć co się będzie działo za lat 5 gdy reszta zacznie dołaczać
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:44, 18 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
;p powojniki posadziłam niedawno ale póki co mnie nie powalają

Ogrodnik MUSI być cierpliwy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:00, 18 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
shropshire lad kolejna moja angielka. Dzisiaj zaczeła kwinienie

Ale piękność! Pozachwycam się u Ciebie, bo nie czuję się jeszcze gotowa na różane wyzwanie u siebie
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 08:08, 18 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
ja coprawda córki nie mam ale ulubionym sŁowem mojego 16-laka jest ZARAZ, wówczas licho mnie trafia... i przypominam, że 'zaraz' to taka duża bakeria...

O widzisz Anetko, a ja przed chwilą pytałam, czy ktoś ma doświadczenia z nastoletnimi chłopami, a Ty przecież masz 4 sztuki, choć zdaje się póki co tylko 1 kwalifikuje się do obserwacji
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:53, 17 cze 2013

Do góry
Madżen o Ty nie wiesz, że wsia wsi nie równa? ileż razy widziałam wywalone oczy z orbit gdy o coś pytałam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:44, 17 cze 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Aniu poczekaj z kolejnymi różami, zobaczymy jak zimują....
Poza tym musimy poszukać kolejnych nowych inspiracji. A powojniki masz?.
;p powojniki posadziłam niedawno ale póki co mnie nie powalają
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:42, 17 cze 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

A nawoziłaś? Lej wodę - duuuużo wody Mi mama trawnik potraktowała roundapem jak pryskała kostkę - to się nazywa marnienie w oczach!

nawożona systematycznie pierwszy raz azofoską, potem efekem dywanowym (agrekolu poszło już ze 12kg). Wodę też leje, mam wrażenie, że wieczorem nic innego nie robię tylko leje...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:38, 17 cze 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Z wrażenia zapomniałam napisać, że rabaty wymiatają
hahahaha dobre. Od kilku dni chodzę wokół 2 limek i nerwią mnie bo są źle posadzone. Jak myślicie można je teraz delikanie przesadzić? w tamym roku vanile przesadzałam już z pąkami i przyjeła się ładnie dzisiaj jest ogromniasta
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:36, 17 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

mówisz cieszę się! Nerwi mnie trawnik srasznie, bo marnieje w oczach...

A nawoziłaś? Lej wodę - duuuużo wody Mi mama trawnik potraktowała roundapem jak pryskała kostkę - to się nazywa marnienie w oczach!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies