Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Evchen 00:27, 18 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)

tak ... bojam się jak się Poszarski z Przewalskim zorientują co do mojej labilności ... bo, macie rację cóż tam, że Adamo przeczyta ))))))) ... i cóż z tego, ze on nie wie, że to kfiatki )))) ... to to zupełnie nieistotne )))

... no jak ja mogłam Poszarskiego z Przewalskim pomylić...?.. no jak?????
muszę się na naparstnicach skupić zatem... czy to ma coś wspólnego z naparem czy z parą?....
Mala_Mi 07:45, 18 cze 2013

Joaska napisał(a)
No trzeba naradę smsową zwołać i decydować Melon czy Bronisze

Ja bym glosowała za Melonem Ale ...ja udaję się w innym kierunku
Wieloszka 08:28, 18 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)

Aga sama widzisz ... nie ważne ile ważne jak ... tkwiłabym wieki w niewłaściwym związku gdybyś porządku z panami na P nie zrobiła ...
ja też się cieszę ... doktoryzuję się na podobiznach Madżenki i Twojej żeby znów nie minąć się z godnościami ...

Oj tam, oj tam Madżenkę znasz, a jam ponoć jej prawie siostra Godności i inne uprzejmości zostaną więc wymienione Poza tym wyryłam w pamięci Wasze plakietki, jeśli nie przypniecie w jakimś... nietypowym miejscu/części ciała - damy radę
Agnieszka_B 16:07, 18 cze 2013

ana_art napisał(a)
Madżen o Ty nie wiesz, że wsia wsi nie równa? ileż razy widziałam wywalone oczy z orbit gdy o coś pytałam

Ja mieszkam w miescie niemałym a mimo to ostatnio pani w castoramie wybaluszyla galy na haslo pinivit. Powiedziala mi ze to musi byc cos profesjonalnego i powinnam szukac sklepów dla zawodowców
ana_art 17:01, 18 cze 2013

Agnieszka_B napisał(a)

Ja mieszkam w miescie niemałym a mimo to ostatnio pani w castoramie wybaluszyla galy na haslo pinivit. Powiedziala mi ze to musi byc cos profesjonalnego i powinnam szukac sklepów dla zawodowców
ja mieszkam w 60 tyś mieście (wsia to przenośnia) co nie zmienia faktu, że ludzie sprzedający/pracujący w ogrodniczych nie mają kompetencji np ostatnio byłam w duuuużej znanej szkółce, pytam gdzie znajdę piwonie a Pani na to że jednorocznych nie mają w sprzedaży Później obsługiwala mnie druga Pani i wyjechałam z wózkiem na którym były 4 piwonie
rozajerycha 19:38, 18 cze 2013

Macham,ściskam i pozdrawiam Konstancjo
Marta
Madzenka 22:11, 18 cze 2013

ana_art napisał(a)
ja mieszkam w 60 tyś mieście (wsia to przenośnia) co nie zmienia faktu, że ludzie sprzedający/pracujący w ogrodniczych nie mają kompetencji np ostatnio byłam w duuuużej znanej szkółce, pytam gdzie znajdę piwonie a Pani na to że jednorocznych nie mają w sprzedaży Później obsługiwala mnie druga Pani i wyjechałam z wózkiem na którym były 4 piwonie

Aniu chyba znalazłaś niszę rynkową Jest miejsce na porządne centrum ogrodniecze Ana Art
Joaska 08:43, 19 cze 2013

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2242-jak-zamienic-gline-w-wymarzony-skrawek-ziemi?page=38
andzia1606 13:55, 19 cze 2013

Witam, kiedyś już u Ciebie oglądałam, ale nie zostawiłam śladu. Teraz to robię. Pozdrowienia
JulkAd 18:51, 19 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)

Julka gdzie Ty mieszkasz? To nawet u mnie na wsi u ogrodnika jest Dolomit!

Marzenko, no w dziurze, przecież pisałam, że w casto u mnie vertigo nie było, a tam może i dolomit był, ale wtedy go nie szukałam....