U mnie się nie podlewa, mus iść włączyć. Pozdrawiam z machaniem i buziaczkami!
A czy ktoś ma jakieś doświadczenie z nastoletnią płcią męską? Bo ja mam sztuk 2, na razie jeszcze małe, ale jak suahili trza się uczyć, to lepiej już zacznę
Hihi, mój jedenastoletni "egzemparz" także zaczyna chwilami już (?) mówić w suahilii.... Za każdym razem wprowadza mnie to w zaskoczenie, że "to już".... A taka była niedawno malutka...
Dzisiaj rano, kiedy wokół gorączka, żeby zdążyć na czas stała spokojnie wybierając do szkoły... kolczyki ( co by do stroju pasowały)..., bo przecież "musi wyglądać jak człowiek "
O widzisz Anetko, a ja przed chwilą pytałam, czy ktoś ma doświadczenia z nastoletnimi chłopami, a Ty przecież masz 4 sztuki, choć zdaje się póki co tylko 1 kwalifikuje się do obserwacji
Macham równie gorąco, choć mój trawnik "podlewał się" tylko częściowo i tylko wczoraj wieczorem Zazdraszczam Ci tego nawadniania, przydałoby mi się na trawniku, ale znów mus odłożyć na "za rok", bo jednak wybrałam Italię
Mam doświadczenie....bo moja płeć męska ma 20 lat....ucz się suahili bo niewątpliwie Ci się przyda...
Mój powoli się wycisza...już nawet potrafi przeprosić i przytulić cwana bestia....po mamusi chyba