Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 06:44, 18 cze 2013

Macham do wszystkich. Znów gorąco
Ale raj gdy trawnik sam się podlewa o 3:30 rano
hanka_andrus 07:13, 18 cze 2013

U mnie się nie podlewa, mus iść włączyć. Pozdrawiam z machaniem i buziaczkami!
Lena 07:24, 18 cze 2013

Marzenko macham i udanego dnia życzę - wpadam do Ciebie praktycznie każdego dnia ale i tak nie wyrabiam
Pozdrawiam
Wieloszka 08:05, 18 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)

A myśłałam, że cię ten niezrozumialy język ominie.....
No cóż taka kolej rzeczy.... A dyskusja o hormonach na inny dzień - jesienny aby nas rozweselić

A czy ktoś ma jakieś doświadczenie z nastoletnią płcią męską? Bo ja mam sztuk 2, na razie jeszcze małe, ale jak suahili trza się uczyć, to lepiej już zacznę
giza 08:08, 18 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)
w związku z córkami ...

to zjawisko wyjątkowo labilne i denerwujące choć kochane ... nigdy nie wiadomo kiedy z ludzkiego na nastoletni przechodzi i spowrotem ... zawsze nie w porę i zawsze z zaskoczenia ... ja posiadam egzemplarz do 16 roku mówiący po ludzku ... od pół roku w suahili jakimś bo nie znam ... liczę na powrót do cywilizacji po mocniejszym rzucie hormonów ... jak nie zniesę to podam w tabletkach )))

Hihi, mój jedenastoletni "egzemparz" także zaczyna chwilami już (?) mówić w suahilii.... Za każdym razem wprowadza mnie to w zaskoczenie, że "to już".... A taka była niedawno malutka...
Dzisiaj rano, kiedy wokół gorączka, żeby zdążyć na czas stała spokojnie wybierając do szkoły... kolczyki ( co by do stroju pasowały)..., bo przecież "musi wyglądać jak człowiek "
Wieloszka 08:08, 18 cze 2013

ana_art napisał(a)
ja coprawda córki nie mam ale ulubionym sŁowem mojego 16-laka jest ZARAZ, wówczas licho mnie trafia... i przypominam, że 'zaraz' to taka duża bakeria...

O widzisz Anetko, a ja przed chwilą pytałam, czy ktoś ma doświadczenia z nastoletnimi chłopami, a Ty przecież masz 4 sztuki, choć zdaje się póki co tylko 1 kwalifikuje się do obserwacji
Wieloszka 08:11, 18 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Macham do wszystkich. Znów gorąco
Ale raj gdy trawnik sam się podlewa o 3:30 rano

Macham równie gorąco, choć mój trawnik "podlewał się" tylko częściowo i tylko wczoraj wieczorem Zazdraszczam Ci tego nawadniania, przydałoby mi się na trawniku, ale znów mus odłożyć na "za rok", bo jednak wybrałam Italię
malkul 08:21, 18 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)

wszystko się zgadza ... Magnolia ... no to som łany !!! ... Madżenka bardzo przepraszam ale jak przemilczeć ???

Jakby Magnolia miała swój wątek to by serwery mogły nie wytrzymać.Strony leciały by jak szalone same pochwały.
Magda70 08:38, 18 cze 2013

Wieloszka napisał(a)

A czy ktoś ma jakieś doświadczenie z nastoletnią płcią męską? Bo ja mam sztuk 2, na razie jeszcze małe, ale jak suahili trza się uczyć, to lepiej już zacznę

Mam doświadczenie....bo moja płeć męska ma 20 lat....ucz się suahili bo niewątpliwie Ci się przyda...
Mój powoli się wycisza...już nawet potrafi przeprosić i przytulić cwana bestia....po mamusi chyba
Magda70 08:39, 18 cze 2013

malkul napisał(a)

Jakby Magnolia miała swój wątek to by serwery mogły nie wytrzymać.Strony leciały by jak szalone same pochwały.

Też tak sądzę...już tych kilka zdjęć raz tu raz tu wrzuconych pokazuje jakiś zarys...boski zarys