Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 09:29, 17 cze 2013

Do góry
Madżenka ja myślałam, że masz Golden Celebration i Graham Thomas. Zaraz wkleje u siebie foty porównawcze.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 09:27, 17 cze 2013

Do góry
ewa004 napisał(a)
Jak będziecie jechały i zobaczycie przy drodze dziewuszkę ...... kg żywej wagi ,to ja przygarnijcie sierotę
hahhaha wiesz ile po drodzę dziewczyn stoi, jak będą się zarzymywały przy każdej to nie zdążo na spotkanie
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:11, 17 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenko a One (varelle) szybko rosną?

zmykam do spania bom wykończona a jutro muszę wcześniej wstać by dziecie na wycieczkę wyprawić

Aniu one raczej mają typowe dla kosodrzewin miniturowych przyrosty, ok 5 cm bez uszczykiwania. Ale główna zaleta to, że są bardzo gęste i nie trzeba uszczykiwać aby miały zwarty pokrój.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:02, 17 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
KOOOBIETO!!!! litości jaki bajzlownik ja pytam? Uwierz bajzlownika nie widziałaś Dzisiaj stałam z wężem, stoje, woda leci a ja sę myślę ja pierdziu (słowo było niecenzuralne ) ale bajzel...
Kosrzewę siną też miałam nie przyciełam kwiaów a mimo to wyglądała makabrycznie, więc się z nią pożegnałam...
Róże zawsze u Ciebie podziwiałam i lawenda łał! Golden celeration w porównainu do graham ma więcej płaków.

Aniu ja nie pokazuj mojej bajzlowni
Zastanawiałam się jaka róźnica jest pomiędzy tymi rózami. Dzieki

Kostrzewa mówisz do wyrzucenia? A ja w piątek taką piekną kompozycję z kosdrzewinami widzialam......
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:04, 16 cze 2013

Do góry
Marzenko a One (varelle) szybko rosną?

zmykam do spania bom wykończona a jutro muszę wcześniej wstać by dziecie na wycieczkę wyprawić
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:54, 16 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
no właśnie się zastanawiałam jaka jes ich cena bo widziałam ostatnio przez przypadek. Na oko ok 30cm za 40zł

Odezwę sie do was za godzinkę... Napiszę tylko źe varellę okazyjnie mała 25 cm za 90 zł kupowałam a duźą - 50 cm za 290 zł..... Ale warto było. Uwielbiam ją
Zmykam. Wrócę o pólnocy...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:23, 16 cze 2013

Do góry
monitka napisał(a)
Ana ja nie kupowałam ale wiem że są sporo droższe od zwykłych kosodrzewin. Nie pamietam dokładnie ale u siebie widziałam po ok 60- 70 zł niezbyt wielkie okazy.
no właśnie się zastanawiałam jaka jes ich cena bo widziałam ostatnio przez przypadek. Na oko ok 30cm za 40zł
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:13, 16 cze 2013

Do góry
monitka napisał(a)
Marzenko dzięki za foty kosodrzewin najbardziej urzekła mnie jednak varella ...tylko ta cena

Och jak ja lubię ten Twój kwiatkowy busz Powojniki mnie zachwyciły! Kombinuję gdzie u siebie je wcisnąć

Polecisz mi centrum ogrodnicze najlepiej na trasie Poznań - Wrocław lub w okolicach Green Towers? Chciałabym tam znajomego wysłać może upoluje derenia dla mnie

a jakiej wielkości i po ile płaciłyście/widziałyście varelle?
Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013 22:09, 16 cze 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Bociuś szykuj identyfikator , będę Cię szukac.
Bożenko jak ja Rudzinkę w Hurgadzie wypatrzyłam to Ty ją znajdziesz u Danusi
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:05, 16 cze 2013

Do góry
Anitko Kapelusik pierwsza klasa zachwycam się to większą przestrzenią
Ogród Sylwii od początku cz.II 22:02, 16 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Sylwia altana robi wrażenie jestem ciekawa efektu końcowego ogrodu zimowego, który o ile dobrze pamiętam ma mieć inne przeznaczenie?
Czy pociachałaś już cisy i bukszpany?

tak .... pociachałam .... ostały mi się dwie ściany świerków i dwa żywopłoty bukszpanowe przy huśtawce

jutro dalsze prace ..... pryskałam jeszcze na mszyce bukszpany i buka .... trochę florowitkiem gdzie niegdzie bo nie zdążyłam .... hmmm dużo tego jeszcze zostało

gród zimowy jedna część bardziej sportowa druga dla odpoczynku i kąt dla zabaw Kuby .... z roślinami bardziej na zewnątrz bo my alergicy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:01, 16 cze 2013

Do góry
Dzisiaj miałam akcję lania florowitem i M swierdził jak wyszedł do ogrodu, że śmierdzi
Jestem zmartwiona bo moja trawa marnieje, pomimo nawozów i codziennego lania z węża
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:55, 16 cze 2013

Do góry
atena35 napisał(a)

Nadrabiam zaległości.
Piękne zmiany, prześliczne róże Nie ma ich u mnie w projekcie ale w ogrodzie chyba się znajdą
Gratuluję

Tosieńko w moim projekcie też tych róż nie ma... w tym miejscu powinny być rh, czasami rzeba wprowadzać zmiany mimo projektu... (to takie moje zdanie) chociaż Danusia tez mówi że podczas sadzeni czasami dokonuje się zmian
Ogród Sylwii od początku cz.II 21:49, 16 cze 2013

Do góry
Sylwia altana robi wrażenie jestem ciekawa efektu końcowego ogrodu zimowego, który o ile dobrze pamiętam ma mieć inne przeznaczenie?
Czy pociachałaś już cisy i bukszpany?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:40, 16 cze 2013

Do góry
KOOOBIETO!!!! litości jaki bajzlownik ja pytam? Uwierz bajzlownika nie widziałaś Dzisiaj stałam z wężem, stoje, woda leci a ja sę myślę ja pierdziu (słowo było niecenzuralne ) ale bajzel...
Kosrzewę siną też miałam nie przyciełam kwiaów a mimo to wyglądała makabrycznie, więc się z nią pożegnałam...
Róże zawsze u Ciebie podziwiałam i lawenda łał! Golden celeration w porównainu do graham ma więcej płaków.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:39, 16 cze 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
na zakończenie dzisiejszego słonecznego dnia

Nadrabiam zaległości.
Piękne zmiany, prześliczne róże Nie ma ich u mnie w projekcie ale w ogrodzie chyba się znajdą
Gratuluję
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:52, 16 cze 2013

Do góry
dzięki Zbysiu zatem dzisiaj wieczorem mospiluję
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:44, 16 cze 2013

Do góry
greglis napisał(a)
Ogromnie podobają mi się nasadzenia w donicach a róża przecudnej urody jest, szczególnie w połączeniu z lawendą.

Dziękuję, to miłe zależalo mi by trochę osłonić fotele na tarasie. Lubię po pracy wypić tam kawę i pogapić się przed siebie
z drugiej strony wygląda tak
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:43, 16 cze 2013

Do góry
za obwódką posadziłam lilię ale nie powyłaziły wszystkie, jestem ich ciekawa

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:39, 16 cze 2013

Do góry
od kilku dni walczę z tymi chrząszczami, kóre do tej pory lubiły żółą brzozę (dalej ją lubią) ale eraz przypały im do gustu jeszcze róże. Włażą do środka i wygryzają dziury. Nie wiem czym róże opryskać narazie je eliminuje ręcznie przez zgniatanie. Jak ja nie cierpie tego trzasku grrrrrr
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies