Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 21:14, 16 cze 2013

asc napisał(a)
Jaka bajzlownia, Ty bajzlowni to jeszcze nie widziałaś. Ale nie pokażę...
Czyśćca nie kupuj bo nie ma sensu, ja w zeszłym roku powtykałam kawałeczki, takie kusoczki i w tym roku mam busz.. mogę ci kilka wysłać szczepek, a dziewczyny na pewno też mają i się podzielą..

Aniu czy my się widzimy u Alinki?
Madzenka 21:19, 16 cze 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Marzenko, tak, masz Bonicę i nie narzekaj, bo lepsza od the fairy. Usuwaj na bieżąco przekwitające kwiaty i kiście kwiatowe, a będzie kwitła do zimy - bez przerwy. Pozdrawiam

Agnieszko przyznam się, że byłam długo zdziwiona, ze moja fairy taka ładna w rzeczywistości w przeciwieństwie do zdjęc w interencie..... Kupiłam ją jako fairy... A potem dokupiłam kolejną fairy .... I wtedy się zorientowałam że są inne.... fairy sama sie czyści a bonicę trzeba obcinać. Ale jestem nią zachwycona, bo miałam kiedyś taką szczepioną i była niesamowita. Wszyscy sąsiedzi podziwiali ja w przedogródku, kwitła bardzo obficie i miała rawie 1,5 m szerokości... Aż zmarzła...

Bonica rośnie u mnie już drugi sezon i mnie zachwyca.
zbigniew_gazda 21:34, 16 cze 2013

Marzenko dziękuję za foty powojników. Czyli na węższej rabatce też mogą być bo wcale tak dużo miejsca nie zajmują.
Sebek 21:38, 16 cze 2013

Madżenko - moja bajzlownia na szczęście ukryta za domem, ale i tak zauważyłem tylko te boskie donice, a potem hortensje w środku
ana_art 21:40, 16 cze 2013

KOOOBIETO!!!! litości jaki bajzlownik ja pytam? Uwierz bajzlownika nie widziałaś Dzisiaj stałam z wężem, stoje, woda leci a ja sę myślę ja pierdziu (słowo było niecenzuralne ) ale bajzel...
Kosrzewę siną też miałam nie przyciełam kwiaów a mimo to wyglądała makabrycznie, więc się z nią pożegnałam...
Róże zawsze u Ciebie podziwiałam i lawenda łał! Golden celeration w porównainu do graham ma więcej płaków.
Syla 21:48, 16 cze 2013

Fajnie , że można u kogoś wirtualnie odpocząć w ogrodzie .... u Ciebie i u innych moich ulubionych .... U siebie na razie się męczę .....
ewa004 21:58, 16 cze 2013

A ja dzisiaj pojechałam odpocząć nad nasze morze i....... wytrzymaliśmy na plaży 2godzinki .
Tak p..... że musieliśmy uciekać
Trudno ,jutro poleżakuję na podwórku ,ostatni tydzień urlopu
giza 21:59, 16 cze 2013

O, rany, marzena Twój wątek bije rekordy poularnosci- patrzę i oczom nie wierze , ile stron dzisiaj "nabiłaś"
Ja również na donice zwróciłam uwagę i pięknokolorowe horti. Musiałam się cofnąć, z babskiej ciekawości, gdzie ta taczka....
I fajny stelarz na drewienko masz.
JulkAd 22:01, 16 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)

Julka czyściec pod róże różowe, będzie pieknie. Usmiechnę się jesienią po czyścca

Nie ma sprawy .....ja wiem, że pod różowe róże, ale muszę skończyć różankę obok tarasu....na końcu dosadzę, na razie jest tam lawenda i szkoda mi ją eksmitować....ale kto wie?
atena35 22:05, 16 cze 2013

Nadrobiłam.
Pięknie jak zwykle. Tu ciągle się dzieje.
Już pisałam u Ani_art : nie mam w projekcie róż, ale jak patrzę na Wasze to myślę, że to obowiązkowo mieć