Ewo u mnie maj był bardzo deszczowy, w sumie to wciąż dużo pada przez co ogród jest wspaniale nawodniony i soczysty. W ubiegłym roku o tej porze była susza, wszystko było wcześniej ale to podlewanie ręczne spędzało sen z powiek.
Donice to mój konik, w tym roku mocno ograniczyłem ilość ale nie zrezygnowałem z jakości.
Kupiłam już w końcu wczoraj tę Sunny i zapłaciłam więc jak szkółka nie okaże się niewypałem to wreszcie będę ją miała.
Bardzo ci dziękuję .
A dzisiaj znalazłam takie cuda na agreście. Prawie goły się ostał.
Kasiu, fajny ten nowy zakątek. Ramka z kotem obłędna. Kupiona czy to Twoje rękodzieło?
U mnie ten kolumnowy dąbek też bardzo późno ruszył. Myślałam już, że usechł.
Nazwy jej nie znam,może jak napisała Kaska to Adrian.
Takie metamorfozy to raduja serducho
Dużo rzeczy sobie wyobrażamy jak mają wyglądać, nie zawsze takie są ale zawsze są piękne
Śliczne te kule. Bardzo widowiskowe. Werbena ma fajny taki liliowy kolor. Moja była ciemnofioletowa. Potrzebujesz werbeny patagońskiej. U mnie jest masę siewek, które muszę wyrzucać! Trawnik jak gąbka!
jak dam radę to jeszcze podpiszę, w ostateczności przy kolejnych fotach. Pozdro
No nie wiem, spróbuj go pogiglać przed zrobieniem zdjęcia, może się opamięta
W tym roku byłem szybszy o długość dzioba od szpaków Odmiana Rivan, są odmiany zdecydowanie smaczniejsze, ale ta za to najwcześniejsza (pierwszy weekend czerwca)
Wspaniała feeria barw u Ciebie! Masz niesamowity ogród!
Powiedz proszę, czy rutewki masz w słońcu czy w półcieniu? Zakupiłam i zastanawiam się, gdzie je posadzić?
Andrzeju, jaki to łubin? Znasz jego nazwę? Ma niesamowity kolor! Czy łubiny urosną w półcieniu?