Asia i to już przemawia za tym ,że jej nie będę mieć
zresztą już obsadziłam macierzanką ,dąbrówką i seslerią -dodam jeszcze floksy i będę czekać ,aż urośnie
Miłego wieczorku
Wiem do skonale co teraz przezywasz... Miałam to wczoraj wieczorem i w nocy, fala przeszła przez ogród, wymyła które na podjazd i chodniki, piasek spod beczek na deszczówkę na rabaty. Ogólnie bałagan ale pokazało nam to gdzie są błędy w projekcie ogrodu i będziemy robić poprawki. Koniecznie musimy podłączyć trzy rury spustowe do studni chłonnej.
Trzymam kciuki żeby żadnych szkód nie było.
Dzięki, dzięki Nasz wspólny stopowiec to Podophyllum 'Spotty Dotty'.
Ten mój to Podophyllum pleianthum. Ładnie się rozrasta, kwitnie coraz obficiej, zwraca uwagę. Nie udało mi się rozmnożyć go z nasion. Ale można wegetatywnie.
Monia inspirka fajna ,ale moja skarpa dużo mniejsza i takiego efektu nie będzie ….jeszcze brakuje mi tych floksów dosadzić i dołem wykończyć ….
wiesz ,w ogrodzie jest zawsze co robić
donice u Kapiasa i w marketach na O i C
pomalowałam ….ale nie skończyłam jeszcze
podest muszę jeszcze raz pomalować
paletowisko do basenu też
domek skończony ,oprócz daszku ...zegar też grafitowy ….ścieżka i obrzeża do zrobienia porządnie ,bo tylko położone na ziemi …..cały czas jeszcze kupę drobiazgów do pracy zostało ….
Buziaki
Marta bardzo dziękuję za komplementy
za platana nie ma za co
lecę za chwilkę do Ciebie
żurawka krwista
doniczkowo
klonik od Moni
księżycowo na dobranoc
Kamila dziękuję za komplementy cieszę się z nich bardzo bardzo
ja też nie jestem poukładana -chociaż bardzo mi się te nowoczesne ogrody podobają ,to u siebie wolę taką swobodę
pokuszę Cię klonem jeszcze
...niedaleko mnie można kupić nawet po 4 dyszki dosyć fajne a już takie większe od 6 dyszek wzwyż
busz na iversowej
brzozowa( śmietnikowa ) z nowej części powoli nabiera ciała