Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Pokaż wątki Pokaż posty

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 22:05, 23 sie 2020

Monia81 napisał(a)
Madzia jeszcze raz wielkie dzięki za środowe spotkanie wrzucę ci kilka fotek jakie zdążyłam pstryknąć między jednym a drugim deszczem... ogród masz cudny i jesteś niesamowitą kobitką buziaczki

Klony u Ciebie nieustannie mnie zachwycają, no i zaraziłaś mnie nimi, teraz szukam jeszcze miejsca na nie

Monia wiesz ,że dla Was zawsze drzwi otwarte kiedy tylko będziecie w pobliżu ,to dzwoń
dziękuję za fotki -Twój telefon bardzo ładne robi
cieszę się ,że Cię zaraziłam klonomanią ....miejsce na pewno znajdziesz
Buziaki
moje Eski dla Ciebie

Anusia 22:07, 23 sie 2020

Piekne kadry. Szarlaty okazale u mnie kilka samosiei tez jest ale nie takie olbrzymie.
Kasya 22:08, 23 sie 2020

Widzę ze tez deszczyk popadał
Duzo się zmienia ale niezmiennie piekne roślinki
Fajne miejsce ze stołem, planujesz daszek ?
andzia458 22:08, 23 sie 2020

No Magda, moje dziecko przeglądało teraz ze mną te kadry i mówi: eee to fotomontaż, ta pani na pewno nie ma tak ładnie. Także to chyba najlepszy komplement dla Twojego ogrodu.
anpi 22:21, 23 sie 2020

Madziu zdaje się,że słyszałam coś o oszczędzaniu się...a co widzę... już machnęłaś nowe nasadzenia wokół placyku!?
Dla mnie hortensji i jeżówek nigdy dość, więc jestem ZA!!! Klony z czasem zrobią super cień!
Ogród to najlepsza terapia!?
Pozdrawiamy
sylwia_slomc... 22:53, 23 sie 2020

Madzia szalona kobieto już trawy wykopane już planujesz kolejne miejsca Nasionka szarłatu ja zbieram jak zbrązowieją i zaczynają same sypać, wtedy wiem, że dojrzałe
Urszulla 00:02, 24 sie 2020

Świetna relacja wykopywania miskantów nie zazdroszczę.
To ciekawe z tymi planami....za miesiąc mogą się różne rzeczy urodzić

O rdestach doczytałam może zaczekam co pokaże.
sarenka 07:32, 24 sie 2020

Magleska napisał(a)

Anitka Twoje propozycje bardzo fajne -wykorzystam przy innej rabacie -bo mam w planie zrobić jeszcze ze 3 rabaty na nowej części takie monotematyczno -trawiaste plus kwiaty ....jedną z red baronem ,drugą z brązowymi i 3 z hakone -....przydadzą mi się Twoje podpowiedzi jak znalazł ....

a tu przy placyku zrobiłam tak jak mi w duszy grało ....wiesz ,że ja już taki niepokorny typ
dosadziłam hortensje wokół całego placyku ,dosadziłam klony ,bo bez nich ani rusz ( tylko jednego dokupiłam )
dosadziłam jeżówki kissmed red ....i hakonki -tak mi to wyszło .....mnie się podoba ,a pewnie dla większości będzie naciapane ....cóż ....nie da się wszystkich zadowolić

Buziaczki

Nie wiem jak to możliwe, że dopiero trafiłam na Twój wątek widzę,że masz pięknie, koniecznie muszę pooglądać co tam u Ciebie rośnie
Helen 07:55, 24 sie 2020

Magleska napisał(a)

Ale ładny zestaw kolorystyczny do odgapienia
Wiolka5_7 08:36, 24 sie 2020

Madziu Ty pracusiu ! miałaś podobno odpoczywać
Pięknie obsadziłaś placyk hortkami itd. pięknie dopieszczasz kolejne rabaty wszystko ze sobą współgra lubisz mocny kolor dodać do zieleniny jak ja kocham takie kompozycje

Milego dnia, buziaki