oj nie wierzę, że wszystkie te plagi mogłyby na Ciebie spaść
A tak w ogóle to pochwaliłaś się jakie te cebule kupiłaś? bo jakoś nie trafiłam na to, ale mogłam przegapić bo wpadam z doskoku w tym tygodniu.
No właśnie, takie wybryki gorsze chyba niż mrozne zimy, kiedy to Roslinki Juz śpią
Pamiętasz jak cieplutko było jak byłaś tu w okolicy niedawno a teraz nagle -8
Kasaya i Malkul własnie czytałam, ze przy gruncie na wschodzie było -12.... Północna , centralna i wschodnia Polska zaatakowana mocnym mrozem. Nie jakos lajtowo -2-3 tylko od razu -8 -12....
U nas na szczęście delikatne przymrozki daja czas roślinom przystosować sie do zmiany pory roku. Dzisiaj mam być u mnie w okolicach zera
To sie nazywa szczere pytanie planuje ale kiedy to bedzie? Terenu do zagospodarowania jeszcze duzo... na razie jestem raczej na etapie zdzierania starej nibytrawy.
U nas zawsze najpierw rosliny a dopiero potem obrzeza-tak juz nam wychodzi. Wokol domu mamy kostki granitowe,ale to rozwiązanie wymagajac sporo pracy.dlatego chcemy teraz sprobowac z kraweznikami jak Twoje bo to moglabym zakladac nawet sama.kancikow mielibysmy kilometr chcoc miejscami tez je robie.na nowej rabacie na razie gemela ale moze za rok juz bedzie jak nalezy