Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

siakowa 09:01, 10 paź 2015

Kuba napisał(a)
Jaka cudna biel panuje w Twoim domu, u mnie białe ściany uchowały się tylko trzy dni od przeprowadzkj
u mnie tez sciany byly biale przez pierwszy miesiac potem niana postarala sie o abstrakcje
iwka 09:04, 10 paź 2015

ja bym chyba też tak zostawiła zaj.....e wyszły
babka 09:11, 10 paź 2015

Też myślę, że na tej wysokości zakończenie jest oki. Niesamowicie podoba mi się to wnętrze, płyty mistrzostwo świata.
! Czemu chcesz wymieniać ? nie uważasz że cały ich urok polega na tym że nie są takie od linijki ?
malkul 09:24, 10 paź 2015

przepieknie to wygląda, kocham beton.
a ta donica szara to skąd?

nawigatorka 09:39, 10 paź 2015

malkul napisał(a)
przepieknie to wygląda, kocham beton.
a ta donica szara to skąd?

Polnix.kolekcja ecolite.takie mam tez na zewnatrz. Jeszcze planuje druga taka na podciagu dokladnie.nad ta tylko 3 metry nad ziemia
malkul 09:46, 10 paź 2015

nawigatorka napisał(a)

Polnix.kolekcja ecolite.takie mam tez na zewnatrz. Jeszcze planuje druga taka na podciagu dokladnie.nad ta tylko 3 metry nad ziemia

będzie wisiała?
nawigatorka 10:29, 10 paź 2015

siakowa napisał(a)
Asia jak dojde do siebie to Ci powiem ze ja bym zostawila bo jak pojdziesz wyzej to bys musiala tez skrecic nad przejscie bo bedzie jakby niedokonczone traz wyglada fajnie bo konczy sie z kazdej strony...nie wiem czy wiesz o czym mowie...zrob mi takie płyty

Plyty b planowalam az do tego skosu tylko ze.wypadnie akurat tak.ze.kolejna plyta musialaby byc przykrecona w niejscu gdzie idzie spora wiazka kabli.i oczywiscie da sie to obejsc ale moze warto tak zostacic. Kasiumilo mi ze chcialabys plyty ode mnie ale.to dosc ryzykowna robota i jesli chodzi o wykonanie i montaz.ale moge napisac Ci jak je robilam-to po kilku probach nie jest juz takie trudne.ja dlugo z nimi walczylam bo chcialam uzykac konkretny efekt struktury.
nawigatorka 10:31, 10 paź 2015

malkul napisał(a)

będzie wisiała?

Nie ma stac na podciagu czyli tym betonowym poziomym elemencieprzy barierce schodow.
nawigatorka 10:32, 10 paź 2015

iwka napisał(a)
ja bym chyba też tak zostawiła zaj.....e wyszły

Dziekuje za glos i miłą opinie
nawigatorka 10:37, 10 paź 2015

babka napisał(a)
Też myślę, że na tej wysokości zakończenie jest oki. Niesamowicie podoba mi się to wnętrze, płyty mistrzostwo świata.
! Czemu chcesz wymieniać ? nie uważasz że cały ich urok polega na tym że nie są takie od linijki ?

Wiem ze niedoskonalosci byc powinny ale musze sprobowac troszke poprawic
Milo czyta sie takie slowa o swoim domu w ktorym przestalo sie juz dostrzegac cos specjalnego