Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:40, 30 maj 2015

Do góry
asica napisał(a)
Co w ogrodzie masz wiem, ale też mnie bardzo ciekawi dekoracja komunijna. Gości z pewnością zaskoczy. Wszak jeszcze tak niewiele osób z otoczenie czerpie inspiracje z ogrodowiska.

Asia, dobre słowo- zaskoczy Wiem, że kilka osób będzie krzywym okiem spoglądać...ale bohater jutrzejszego dnia zadowolony i chyba to najważniejsze.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:36, 30 maj 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Bardzo jestem ciekawa dekoracji z grackam i reakcji gosci. Gusta sa bardzo rozne, wiec nawet jesli ktoś skrytykuje to sie nie martw. Nam z pewnoscia. twoj gust bardzo odpowiada!
Historia rabaty wzruszająca.

Madżen to takie amatorskie dekoracje więc proszę nie oczekiwać wzdychania

eM ma jutro za zadanie obserwować pierwsze reakcje gości

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:33, 30 maj 2015

Do góry
Kuba napisał(a)

to ja czekam na zdjęcia z niecierpliwością, już zacznę zbierać inspiracje na za 3 lata

Ewka za trzy lata pewnie moda się zmieni
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:32, 30 maj 2015

Do góry
Juzia napisał(a)

Cześć Juzinku Byłam, widziałam...fiu,fiu
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 08:43, 30 maj 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Zdjęć z wczorajszego dekoraowania nie mam ale może dzisiaj wieczorem coś pstryknę

to ja czekam na zdjęcia z niecierpliwością, już zacznę zbierać inspiracje na za 3 lata
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 08:35, 30 maj 2015

Do góry
Trzymam kciuki za trawkę Podlewaj często a jeszcze kilka dni i będzie zieeelono
U BusyBee w ogródku... 08:32, 30 maj 2015

Do góry
BusyBee napisał(a)

Dziękuję Asiu miło, że podobają Ci się zniany

Patrzyłąm na te borówki i chyba ok...coś tam chyba zawiązują
Wyglądają zdrowo....

A tu kostrzewa olbrzymka
co się robi z tymi kwiatostanami??? przyciąć je?

Kostrzewa śliczna, gigant niezły Kwiatki możesz wyciąć. Robiłam tak ze swoją rok temu i jeszcze ładniej się zagęściła. Czytałam, że kostrzewę trzeba co kilka lat dzielić bo robi się brzydka, podobno wycinanie kwiatostanu chroni ją przed tą brzydotą
Ogródek Iwony 08:26, 30 maj 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Wreszcie się doczekałam kwitnięcia rododendronów

Wow! Śliczny widok.
Lekka, płynna linia rabaty, przyjemne zdjęcie
W Kruklandii 08:26, 30 maj 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Dzień dobry Józefo Bardzo poważnie Pani rozpoczęła swój nowy wątek Mam nadzieję, że uśmiech nie będzie schodził z Twojej bużki i będę mogła przychodzić do Ciebie na codzienną dawkę energii

Buziaki Juziek

Fajnie, że jesteś
Mój ogród pod górkę... 08:18, 30 maj 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Pogapiłam się i ja

Ja też się u Ciebie gapię, bo bardzo mi się podoba ten porządek i konsekwencja. Pozdrawiam
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 08:02, 30 maj 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Ach ci sąsiedzi ...
Jeśli chodzi o nawadnianie to ... napiszę Ci na priv
Naprawdę trawki ładne? Cieszę się więc bardzo A czy ML potrzebują dużo wody?

ML nie ma jakiś szczególnych wymagań. U mnie przy podlewaniu ogrodu wszystkie rośliny dostają taką samą ilość wody. Carexy jak będziesz sadzić to pamiętaj aby ziemię wymieszać z drobną korą przekompostowaną i taką mieszanką do dołka- rada Toszki
W Kruklandii 07:57, 30 maj 2015

Do góry
Dzień dobry Józefo Bardzo poważnie Pani rozpoczęła swój nowy wątek Mam nadzieję, że uśmiech nie będzie schodził z Twojej bużki i będę mogła przychodzić do Ciebie na codzienną dawkę energii

Buziaki Juziek
Kraina Czarów w fazie projektów 07:53, 30 maj 2015

Do góry
Że żyjesz to wiedziałam z pinteresta ale cieszę się bardzo, że wróciłaś do nas! Ćzekam na zdjęcia z ogrodu
Miejsko & sielsko 07:52, 30 maj 2015

Do góry
Ewka! Nie za dobrze Ci?? Samych przystojniaków masz obok siebie Sebek, graby i do tego piekna Gośka! Ech tylko pozazdrościć takich wspaniałych ogrodników

Buziaki Ślązacy
Mój ogród pod górkę... 07:46, 30 maj 2015

Do góry
Pogapiłam się i ja
Ogród Mirelli 07:44, 30 maj 2015

Do góry
Hej A gdzie ogrodniczka się zgubiła?
Moja codzienność - ogród Oli 07:40, 30 maj 2015

Do góry
U Ciebie deszczu za dużo a u mnie za mało. Wczoraj zauważyłam, że na jednym nowym bukszpanie wszystkie młode przyrosty oklapnięte. Myślę sobie, co za czort?? Czyżby znów miodówka? Zaglądam do środka, nic nie widać!

Okazało się, że po prostu miał za sucho... 5 dni bez podlewania i rośliny marnieją...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:25, 30 maj 2015

Do góry
Kochani, dziękuję wszystkim za słowa uznania i otuchy. Jest mi bardzo miło i tak jakoś cieplej na serduszku.

Zmieniamy temat i będę chwalić moje gracki w donicach Wczoraj robiłam dekorację sali na przyjęcie komunijne i zielone gracki w białych donicach wyznaczyły kolorystykę całego wystroju Do tego biało zielone margaretki z pozwijanymi liścmi liliowców i białe sznurkowe kule zawieszone do sufitu na żyłce. Zobaczymy reakcję gości na nowoczesne ozdoby
Bo nie ma co ukrywać z dekoracjami podobnie jak z ogrodem, jeden lubi geometrię i proste linie w ogrodzie a drugi sztuczne kwiatki na stole...

Zdjęć z wczorajszego dekoraowania nie mam ale może dzisiaj wieczorem coś pstryknę

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:10, 30 maj 2015

Do góry
BussyBe, dobrze piszesz! Każdy ogród, każdy dom i każdy człowiek to inna historia.

Kasiu, mój raj zostawiłam w poprzednim ogrodzie i chyba nie ma takiego miejsca na świecie, które równie mocno mogłabym pokochać. Tutaj może stworzę choć namiastkę ciszy i spokoju.

Ewuś tyle miłych i dobrych słów? Dziękuję
Wiesz jak to jest z wrażliwcami?? Jak masz miękkie serce musisz mieć twardą pupę

Iwonko, zainspirowałaś mnie swoją historią metamorfozy i tak powstało krótkie wspomnienie u mnie. W wolnej chwili zobaczę co teraz zmieniasz

Ala !!! jesteś! Mam nadzieję, że tym razem na dłużej? A tak sobie grzebię w tym małym ogródku

Józefino buziaki Czy ja dobrze widzę, że masz nowy wątek w podpisie?? Idę sprawdzić
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:00, 30 maj 2015

Do góry
Gosiu, wtorkowe święto nie dawało mi spokoju i chyba musiałam się wyżalić

Madziu a ja podziwiam efekty Twoich zmagań

Aga Jalos również ściskam

Ola, nie wiem co napisać...ale Ty wiesz ile wewnętrznych rozterek przeżywałam zimą...Dziękuję!

Mirelka, bo ja taka sentymentalna ogrodniczka Macham zza miedzy.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies