Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Kuba 08:43, 30 maj 2015

polinka napisał(a)

Zdjęć z wczorajszego dekoraowania nie mam ale może dzisiaj wieczorem coś pstryknę

to ja czekam na zdjęcia z niecierpliwością, już zacznę zbierać inspiracje na za 3 lata
Madzenka 08:54, 30 maj 2015

Bardzo jestem ciekawa dekoracji z grackam i reakcji gosci. Gusta sa bardzo rozne, wiec nawet jesli ktoś skrytykuje to sie nie martw. Nam z pewnoscia. twoj gust bardzo odpowiada!
Historia rabaty wzruszająca.
asica 09:11, 30 maj 2015

Co w ogrodzie masz wiem, ale też mnie bardzo ciekawi dekoracja komunijna. Gości z pewnością zaskoczy. Wszak jeszcze tak niewiele osób z otoczenie czerpie inspiracje z ogrodowiska.
Asiuniaa 09:18, 30 maj 2015

Witaj Polinko prześledziłam Twój wątek i jestem pod wrażeniem Twojego ogrodu. Fajnie, że znalazłaś swój styl - ja szukam nadal. Twoja historia bardzo osobista i wzruszająca i tym bardziej ogród wydaje się być niesamowity.
Dekoracji też jestem ciekawa .
polinka 09:32, 30 maj 2015

Juzia napisał(a)

Cześć Juzinku Byłam, widziałam...fiu,fiu
polinka 09:33, 30 maj 2015

Kuba napisał(a)

to ja czekam na zdjęcia z niecierpliwością, już zacznę zbierać inspiracje na za 3 lata

Ewka za trzy lata pewnie moda się zmieni
polinka 09:36, 30 maj 2015

Madzenka napisał(a)
Bardzo jestem ciekawa dekoracji z grackam i reakcji gosci. Gusta sa bardzo rozne, wiec nawet jesli ktoś skrytykuje to sie nie martw. Nam z pewnoscia. twoj gust bardzo odpowiada!
Historia rabaty wzruszająca.

Madżen to takie amatorskie dekoracje więc proszę nie oczekiwać wzdychania

eM ma jutro za zadanie obserwować pierwsze reakcje gości

polinka 09:40, 30 maj 2015

asica napisał(a)
Co w ogrodzie masz wiem, ale też mnie bardzo ciekawi dekoracja komunijna. Gości z pewnością zaskoczy. Wszak jeszcze tak niewiele osób z otoczenie czerpie inspiracje z ogrodowiska.

Asia, dobre słowo- zaskoczy Wiem, że kilka osób będzie krzywym okiem spoglądać...ale bohater jutrzejszego dnia zadowolony i chyba to najważniejsze.
polinka 09:44, 30 maj 2015

Asiuniaa napisał(a)
Witaj Polinko prześledziłam Twój wątek i jestem pod wrażeniem Twojego ogrodu. Fajnie, że znalazłaś swój styl - ja szukam nadal. Twoja historia bardzo osobista i wzruszająca i tym bardziej ogród wydaje się być niesamowity.
Dekoracji też jestem ciekawa .

Cześć Asiunia Ogród to takie przysłowiowe 3 na 3. Dziękuję za miłe słowa i trzymam kciuki abyś również odnalazła to co kochasz i uwielbiasz w swoim ogrodzie

leon60 10:02, 30 maj 2015

Ależ mnie ciekawią te dekoracje