Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Jurajski Ogród 15:11, 11 kwi 2015

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Dla Marzenki przycięta santolina - z bliska

Ja myslalam, ze to roze na zdjeciach... Jak ona sie potem taka siwa robi? Niemozliwe! Czyli mozna ją bez problemu w kwadraty formować? Jak myslisz?

Dziekuję za fotki.
Ogród Magdalenka 15:09, 11 kwi 2015

Do góry
Tatark miniaturowy zostawiłam na placu.... Coś za mało w wózku miałam.....
Moja codzienność - ogród Oli 15:06, 11 kwi 2015

Do góry
Olcia bajorko będzie wylane z betonu?
Czasem słońce czasem deszcz 15:04, 11 kwi 2015

Do góry
Nie będzie ladać, tnij
Ogród Małej Mi - sezon 2015 14:59, 11 kwi 2015

Do góry
Gdy sie nie cackalam z lawenda była piękna, gdy sie nad nią trzęsłam padła... W tym roku ucięłam wczesnie, niech walczy...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 07:36, 11 kwi 2015

Do góry
Mistrz cięcia! Bosko sie zakulkowałeś i zażywoplocikowałeś!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 07:32, 11 kwi 2015

Do góry
Milka napisał(a)
Udanych łowow tak dumam, czy bys mi z 5 tatarakow nie wzięla

Pewnie, żaden problem! Zadzwonię gdy będe na miejscu podam ceny bo wybór tataraków maja duży
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 07:31, 11 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Mi również Tak samo jestem zaintrygowany podłogą z żywicy poliuretanowej

Sebek wszystko przed Tobą
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 07:31, 11 kwi 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

I ja chciałam taka podłogę ale jak posłuchałam opowieści jak wiele firm poprawia ja 4 razy zanim bedzie wygladała jak powinna to tez zrezygnowałam. Ale podoba mi się nadal.

A ja widziałam taka w trakcie użytkowania i zrezygnowałam..... Porysowana cała była.....
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 07:30, 11 kwi 2015

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)

A mi chyba padł jeden klon i to najbardziej lubiany z rabaty frontowej,nie daje oznak życia,naprawdę go lubiłam za pokrój i kolor,znowu mnie czeka przerabianie rabaty i dumam co dać na zastepstwo

Hm mi stałe klony padają.... Max wytrzymuja 2 sezony i stale na ich miejsce nowe klony sadze...
"W kolorze blue" 23:18, 10 kwi 2015

Do góry
Ensata pomysł na lustro i buksiki przy ścianie wyśmienity. I Ty się dziwisz, ze ja mysle o stali na ścianie wodnej? I mi z betonem wyjeżdżasz?

Trawnik miodzio. Ja jednak mój 4 letni trawniczek juz nie kopie taką dawką azotu na start.... Bo potem mi sie brzydki latem robił mimo systematycznego nawozenia i podlewania. Teraz będzie dostawal cały czas yara mile.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:57, 10 kwi 2015

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)
Moja Nigra jeszcze troszkę w tyle
Udanych zakupów życzę

Moej nigry neizawodne...ale kiku-shidare coś podejrzanie wygląda... Jesli znów nie zakwitną wytnę przy samej ziemi!!!!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:56, 10 kwi 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Hm, nie znam się, z ciekawostek, patrz jakie fajne rzeczy robi firma z ok Wrocławia http://terazbeton.pl, moze coś znajdziesz? A jaki Ty chcesz efekt uzyskać?

Marzył mi sie taki beton na podłodze ale sie rozmyślłam Fajne pomysły.
Na scianie będzie jednak metal, chyba lub pomaluję ją na grafitowy kolor mam czas, bedę myśleć, jak juz poolejujemy tarasy, przytne bukszpany, zrobię rwolucję przy tarasie kuchennym, wykonam pergole, zdecyduje czy kupic krzesła czy lezaki na taras południowy...

Po drodze oprysk, odchwaszczaniem, żwirowanie przedpłocia i takie tam codzienne prace pielęgnacyjne...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:50, 10 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)

u mnie zwykła blacha stalowa malowana proszkowo.

jesli chodzi o te blachę aluminiową to pytałam męża mói że nie ma sensu bo na zew. ześniedzieje
Jednak najlepsza na długie lata będzie nierdzewka.

Ja sie chyba jednak na aluminium zdecyduje, bo przecież mam je na połaczeniu wiaty i garazu oraz na oknach i sprawuje sie znakomicie. Jest zdecydowanie bardziej elastycznie niz nierdzewką, nie widac na tym kurzu i śladów po wodzie tak jak na innych materiałach.
Stał nierdzewna musi być naprawdę wysokiej klasy i porządnie szczotkowana a i tak kazdy palec, ślad i smugę bedzie widac... Mam kominek obłożony stała nierdzewna i okap i niech je.... Mimo ze wykonane sa naorawdę z dobrego materialu...

Ale to nie orzesadzone, na razie szukam i wyceniam. Nie ma pospiechu... Na razie priorytetem jest pergola a na reszte spokojnie poczekam
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:47, 10 kwi 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Moje pissardi niestety ciachnęłam za radą pani ze szkółki. Były z gołym korzeniem i powiedziała że lepiej się przyjmą. Śpią jeszcze całkowicie. To co ciachnęłam wykorzystałam do dekoracji w wazonie i listki wypuściło. Mam nadzieję że te na zewnątrz też wypuszczą, najwyżej nie zakwitną.Wiosna cudna u mnie też już jest i ścieżka mini jest

Dziwi mnie to przyciecie przed kwitnieniem, ale moze sie nie znam.... Moje jutro dadza czadu.

Co do formowania pissardi obserwuje piękny szpaler pissardi ciety w prostopadloscian . Codziennie mijam gow drodze do pracy. Ok dwa tygodnie temu przycięto je radykalnie, zaraportuje jak pissardi to zniosły. Na razie zanosi sie na ponowne kwitnienie. Moje pissardi najobficiej kwitną na starych a nie mlodych/jednorocznych pedach.

U mnie wiosna na całego, dzisiaj odpaliłem nawadnianie i podlałam trawnik, a co , nie wolno mi ?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:42, 10 kwi 2015

Do góry
Nie ma co zazdraszczać, trzeba się z nami spotkać. Kolejne spotkanie tradycyjne już na targach pod Iglicą w maju. Nie ma to tamto. Spotkania i zakupy bezcenne
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 22:39, 10 kwi 2015

Do góry
Wypasione te zwoje sadzonki, eh wypasione!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:37, 10 kwi 2015

Do góry
Blachy aluminium powszechnie dostepne... Ale teraz szukam kogoś to wygnie i wytnie.... Kto Wam donice zrobił? Jak szukac takiego wykonawcę? "Cięcie blachy"?
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 22:34, 10 kwi 2015

Do góry
Nicole te krzesła to Kare Bahia. W Polsce w cenie 1000-1300 zł za sztukę... Więc ja wymiękłam, nigdzie taniej nie mogę kupic. Kiedys były kopie w Castoramie ale aktulnie niedostępne. Jesli sie pojawią dam cynk bo na takie szare poluje.
Typografia ogrodu 22:30, 10 kwi 2015

Do góry
Świetnie sie czyta relację z takich wykonanych prac.
Zapodasz na prive namiary na żagiel? Bo jutro może zgwałcę stolarza aby mi wymiar pod pergolę pobrał więc się przygotowuję
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies