Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

nawigatorka 23:41, 10 kwi 2015

Sebek napisał(a)
Ostatnio widziałem JB w pewnym sklepie i serce mi mocnej zabiło na ich widok Kiedyś po nie wrócę

Ja widziałam kiedys w TkM....
Karol99 07:57, 11 kwi 2015

Bardzo fajne zakupy, na pewno będą się dobrze sprawować.
ewakatowice 10:56, 11 kwi 2015

szalejesz w ogrodzie?
Kuba 11:55, 11 kwi 2015

Wiedziałam że rasowy ogrodnik doceni moje zakupy, chodziłam koło nich kilka dni i w końcu kupiłam symboliczny zestaw właściwie w cenie chińskiego z marketu, dokładnie w sklepie który wspomniała nawigatorka.
niestety na razie nie szaleję w ogrodzie tylko w kuchni z obiadem i pewnie nie zdążę już za wiele zrobić
Chciałam strzyc bukszpany ale na mieście mówią że ma padać chociaż żadnej chmurki na niebie...no i nie wiem
Pozdrawiam wszystkich zbiorowo i miłego dnia
BASIA8 14:34, 11 kwi 2015

Ewuś prezenciki zrobiłaś sobie superaśne - cieszą oko każdego forumowicza Ja od Św. Mikołaja dostałam fajny zestaw - w wolnej chwili postaram się wreszcie zrobić zdjęcia i pokazać. Pogoda dziś super - Ja niestety w domku jestem bo zatoki mi siadły byłam tylko na małym spacerku z Mikim, ale jak wrócę do zdrówka to napewno poszaleję - oby tylko deszczu nie było bo mamy część dachu zdjętą - niby zabezpieczony jest ale nigdy nic nie wiadomo. Pozdrawiam weekendowo
polinka 14:47, 11 kwi 2015

Przed chwilą sprawdzałam pogodę bo zastanawiam się czy trawę siać i nic nie wskazuje na to aby miało u nas padać
Madzenka 15:04, 11 kwi 2015

Nie będzie ladać, tnij
ren133 21:52, 11 kwi 2015

Fajne zakupy poczyniłaś
Nie oszczędzaj ich
Kuba 22:05, 11 kwi 2015

BASIA8 napisał(a)
Ewuś prezenciki zrobiłaś sobie superaśne - cieszą oko każdego forumowicza Ja od Św. Mikołaja dostałam fajny zestaw - w wolnej chwili postaram się wreszcie zrobić zdjęcia i pokazać. Pogoda dziś super - Ja niestety w domku jestem bo zatoki mi siadły byłam tylko na małym spacerku z Mikim, ale jak wrócę do zdrówka to napewno poszaleję - oby tylko deszczu nie było bo mamy część dachu zdjętą - niby zabezpieczony jest ale nigdy nic nie wiadomo. Pozdrawiam weekendowo

Basiu życzę zdrowia, ciekawa jestem Twoich prezentów, kiedyś sama powiedziałam że chcę dostać w prezencie srebrną biżuterię ale ogrodową normalny człowiek nas nie zrozumie pozdrawiam
Kuba 22:12, 11 kwi 2015

Polinka i Marzenka
Jak napisałyście że ma niepadać to i nie padało.
Przystrzygłam więc te bukszpany: dwie duże kule, trzy średnie, trzy małe i kilka kilometrów żywopłotu a jeszcze dwa razy tyle przede mną. Próbowałam robić wg sposobu Sebka żeby nie brudzić ale papier wiatr zniósł do sąsiada, prześcieradła ciągał pies no i wyszło jak zwykle. Na szczęście będę sypać korę to przykryje