Nawet nie próbuje ale tak już jest... Przesadzone nowoposadzonych roślin to minuta osiem. Mój M śmieje się ze nigdy nie wie co zastanie w ogrodzie po powrocie do domu
Marzenko bo tak zawsze jest, jak nie chcesz to tadadam potykasz się na każdym kroku. Szukam teraz ladnych hortensji pinki winki (chciałam) i nigdzie nie ma... jak znam zycie kupie inne i wówczas we wszystkich ogrodniczych w Łomżynowie będą....
ps. dzisaj wyciapałam prawie wszystkie tulipany po ulewnym deszczu który przeszedł po południu
no i bardzo ładnie będzie, róż jest bardzo przyjemny w ogrodzie Też mam rózowe begonie w tym roku. Jutro odbieram kolejne i bedę sadzić przy stożkach. Dzisiaj wyciapałam praótko cieszyły mnie swoimi k krwie wszystkie tulipany. Szkoda, że tak krótko cieszyly mnie swymi kwiatkami...
No kasiula cooooofnełam się troszeczkę i powiem Ci że bardzo elegancko wygląda ta nowa rabata z bukszpanowym żywopłotem. Bardzo mnie zaskoczył kolor begoni...cóż się porobiło, postawiłaś na kolor?
eeeech zazdraszczam tego okiennego widoku i tylko ta zazdrość mi pozostała bo nawet jakbym bardzo pragneła rozwalić ścianę, by zrobić większe okno to przestrzeni pozaokiennej mi brakuję... może i dobrze bo bez pracy mogę popodziwiać Twoje/Wasze starania. Buziaki ślę!