Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

ka1sia 21:54, 27 maj 2013

Bogdziu, stworzyłaś nieprawdopodobnie wspaniały ogród!
Bogdzia 21:55, 27 maj 2013

ana_art napisał(a)
eeeech zazdraszczam tego okiennego widoku i tylko ta zazdrość mi pozostała bo nawet jakbym bardzo pragneła rozwalić ścianę, by zrobić większe okno to przestrzeni pozaokiennej mi brakuję... może i dobrze bo bez pracy mogę popodziwiać Twoje/Wasze starania. Buziaki ślę!

Przeciez swoje widoki masz piękne. Do konkursu bym z Tobą nie stanęła bo bym sie bała że przegram.pozdrówka.
Bogdzia 21:56, 27 maj 2013

ka1sia napisał(a)
Bogdziu, stworzyłaś nieprawdopodobnie wspaniały ogród!

Ma sporo niedociągnięc ale ja go lubię, żeby jeszcze chwasty nie chciały rosnąc to bym była zadowolona. Pozdrawiam Kasiu.
Robertop 22:00, 27 maj 2013

Bogdziu, dziękuję za odpowiedź i gratuluję nagrania. Ogród grzechu wart
AgnieszkaW 22:02, 27 maj 2013

Oglądam, oglądam, oglądam i....nic już nie mówię, bo coby rzec, to za mało.
Bogdzia 22:03, 27 maj 2013

Robertop napisał(a)
Bogdziu, dziękuję za odpowiedź i gratuluję nagrania. Ogród grzechu wart

Ciekawe o jakim to grzechu myslisz????????No i co zostawisz rh w spokoju??, czy Cię nie przekonałam?
bociek 22:05, 27 maj 2013

Bozenko, dziekuje za zdjecia z Twojego bajkowego ogrodu. Nie krepuj sie przyjmowac zasluzonych pochwal. Twoj ogrod jest cudownie piekny i barwny jak egzotyczny ptak. I wiesz co? Nie ma w nim grama kiczu, choc barwy sa intensywne i odwaznie laczone. Ma charakter i klase, wiec nie protestuj tylko pozwol nam sie bezkarnie zachwycac No i chyba czas, zebys usiadla na hustawce, prawda?

Bogdzia 22:07, 27 maj 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Oglądam, oglądam, oglądam i....nic już nie mówię, bo coby rzec, to za mało.

pozdrawiam Aguś.
Bogdzia 22:09, 27 maj 2013

bociek napisał(a)
Bozenko, dziekuje za zdjecia z Twojego bajkowego ogrodu. Nie krepuj sie przyjmowac zasluzonych pochwal. Twoj ogrod jest cudownie piekny i barwny jak egzotyczny ptak. I wiesz co? Nie ma w nim grama kiczu, choc barwy sa intensywne i odwaznie laczone. Ma charakter i klase, wiec nie protestuj tylko pozwol nam sie bezkarnie zachwycac No i chyba czas, zebys usiadla na hustawce, prawda?

Dziś udało mi się na chwilę usiąśc na kanapie i od razu zasnęłam ale szybciutko obudziły mnie telefony, jeden za drugim chyba z pięc.O huśtawce nie ma co marzyc bo leje okropnie.
Mala_Mi 22:55, 27 maj 2013

A ja Ci głowy nie zawracam, bo musisz odpocząć... ale jak odpoczniesz to proszę o 1583765 zdjęć .. może być po 184763 każdy krzaczek.... i tylko 28474635 każda perspektywa....

I się drzyj ile wlezie, ale kocham Cię i Twój ogród. I sama nie wiem co bardziej......

Cholera jest tak cudnie, że aż ... coś...... po prostu to niemożliwe by 4 ręce stworzyły coś takeigo.. po prostu niemożliwe .. i zero kory, zero szmaty.... to jest niemożliwe......

Proszę się reszta nie obrazić, ale Rododendrownowy to mój ulubiony ogród A potem idą inne też cudne... ale ... gdybym miała wybierać to niestety rh i kraina Midasa.... jest numer jeden.

Bożenko jesteś niesamowita, patrząc na te RH wcale ci się nei dziwię, że potem nie zauważasz innych kwiatów które masz w wielkiej ilości... przy Twoich rodkach i azaliach wszytkie kwiaty się chowają...

Kiedy można pryskać florowietem rh.... chyba dopiero jak przekwitną.... ?????? Bo te gorsze bym wspomogła trochę..