Z ogródka na wsi
23:34, 01 wrz 2017
Eli powiem Ci że sam sobie ostatnio myślałem o kształcie kamieni, czy tam tych malutkich kamyków~zwirku bo jakby miały one być takim prawdziwym okrągłym zwirem to nie dałoby się po nich chodzić po przesuwalyby się miedzy nogami A one po jakimś czasie się same klinują i jest dobrze(może to bardziej gres czy tam grys nie wiem jak się mówi). Przywożę je z pól

Elu chodzi o to moje "oczko wodne" z kamienia? Jeśli chodzi o nie to nie ma co pokazywać bo przypomina bardziej bajoro A to przez to że kiedyś przedziurawila się folia i zeszła woda A że czasu nie było Żeby ja wymienić to tak zostało...potem przyszły deszcze, woda która napadala zzieleniala, pływa pełno paprochow itd. E za to coś czuję że mieszka w nim pełno robaków...przylatuja też owady... A więc przez to że wygląda tak jak wygląda zdjęć mu nie robię.
W przyszłym roku będę chciał je powiększyć i ogólnie trochę przerobić Ale czy się uda...mam tyle planów co bym chciał zrobić...Z czasem.mniejsza bo może jakoś bym się wyrobil Ale na wszystko potrzebowałbym worka kasy...No cóż z czasem mam nadzieje że się uda
Jak chodzi o bagienko to ono bardzo fajnie wygląda nawet mimo tego że mech nie jest zielony tyko suchy, brązowy (Ale po każdych opadach deszczu zielenieje

Część rozplenic tak jak widać zakwitla A część zwleka (chociaż widziałem dzisiaj zaczatki baziek) ie wieńczy jakieś późniejsze czy co...