Kaśka Ty bukszpanowa zamaracho ja dzisiaj nożyce zamówiłam, więc ciapnę kuleczki jak przyjdą. a i cisy muszę ciachnąć by ładnie wyglądały bo teraz strasza górami i dolinami
Noszzzz kogo moje oczy widza!!! Grabulki Kochane!!! Nareszcie oddali Wam neta. Ja jestem notorycznie glodna bo zmieniam oponki z zimowych na letnie
Mam siem bojac???
To dobre wiesci, a wizyt kreciej rodziny nie zycze, oj nie!!!
Dziekuje Bozenko Pozdrwaiam cieplunio...
No u mnie ruszaja. Maja paczki. Mialam zrobic fotki, ale leje z przerwami na padanie... Moze jutro sie uda cyknac...
Tak mi sie wydawalo, ze powinno sie je przyciac zanim wypuszcza nowe przyrosty, ale teraz juz zglupialam...
Oj tak Madzia, strasznie szybko poszlo. Dzisiaj wracajac z pracy myslalam, ze mnie wzrok myli. Tak bylo zielono na polach Moze nie bedzie tak zle z ta pogoda...
Przemek, dzięki za fotki, piękny trawnik Coś wydaje mi sie że w przyszłym tygodniu bedzie eksplozja napisz jak funkcjonuje sklep, czy można w przyszłą sobotę się wybrać? Iteresuje mnie kilka roślin między innymi żurawki, brzozy, trawy (chociaż pewnie traw napewno jeszcze nie ma)...
Przy gliniastej glebie lub grrubej warstwie kory lanie może być nieskuteczne. Lancę wsadza sie w glebę i podaje środek bezpośrednio do gruntu. Można w taki sposób aplikować wszystkie środki profilaktycznie, nie narażajac pszczół, ludzi, zwierząt na uszczerbek na zdrowiu
Julitko pisałaś u Sylwi o opuchlakach w trawniku, ale jesteś pewna że to opuchlaki a nie larwy chrząszcza majowego? Pytam bo ja mam w trawniku dziada...