Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

gierczusia 08:35, 19 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Wracajc do koncepcji nie mam jak narysować a biję się z myślami. Przeglądałm zisiaj zdjęcia i nei wiem czy si nie skończy na skarpetach pod grabam.... Bo mam chyba za dużo kul w ogrodzie... Tak sobie popatrzyłam na zdjęcia... Chyba kwadraciki by się przydały i może max ze dwie kule wielkie.... Na razie myślę... Do soboty mam czas, na plantacji podejmę decyzję ....
W sobotę z Kawiatkiemholandii kupujemy biksiki i może wyszarpię wreszcie graby.... Z innej plantacji.... Walczę i nie wiem jak wyglądają... Jesli będą marne graby to chyba kupię większe kule.... Bo jednak ze dwa trzy lata musze poczekać na taki efekt jak na zdjęciach grabów.

Mnie się te graby bardzo podobają .. No i fakt ,że szybciej rosną też ma niebagatelne znaczenie ., raz ,że można zmienić kształt ,jak już Ktoś zauważył , a poza tym , masz możliwość uzyskania złudzenia ,że ogród jest dojrzały... .. Czego chyba nie będzie przy małych kulach bukszpanowych ... A cena tysiąc ileśtam .powaliła mnie na kolana
gierczusia 08:38, 19 kwi 2013

Aa .. Madzen .. Ja bym jeszcze Ciem prosiła o zaprezentowanie lancy doglebowej .. Oczywiście jak znajdziesz chwilkę wolnego czasu i górali opuścisz .. Buziole wielkie im przesyłam

I gdybym mogła prosić o kopię do mnie , to już byłby szczyt marzeń
Juzia 08:52, 19 kwi 2013

Mi też się Sylwii projekt podobie
Rench 10:46, 19 kwi 2013

Ja tylko podglądam i podziwiam
Jak byś nie zrobiła i tak będzie ładnie,masz do tego rękę
kwiatholandii 11:37, 19 kwi 2013

Ja Marzenko dałabym same graby. Taka prostota bez żadnych dodatków Wtedy widać ich całe piekno.

tutaj u Kasi ładnie to widac

https://www.ogrodowisko.pl/watek/571-trudne-pieknego-poczatki-ogrodek-kasiwb?page=455
Zeta 12:03, 19 kwi 2013

Uffffff nadrobiłam
Nie mogę się doczekać tych kostek grabowych ....buziam gorąco
Pszczelarnia 12:16, 19 kwi 2013

Skarpety w kwadratach.

A i ja dopytam po sobocie o tę plantację, bo nadeszła pora na jakieś konkretne kształty w ogrodzie bezobsługowe.
ana_art 13:13, 19 kwi 2013

Marzenko, dziękuję i buziam
Magda70 14:23, 19 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Aa .. Madzen .. Ja bym jeszcze Ciem prosiła o zaprezentowanie lancy doglebowej .. Oczywiście jak znajdziesz chwilkę wolnego czasu i górali opuścisz .. Buziole wielkie im przesyłam

I gdybym mogła prosić o kopię do mnie , to już byłby szczyt marzeń

Kochanie lance prezentowała Sylwia...

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2587-ogrod-sylwii-od-poczatku-czii?page=128
ana_art 14:26, 19 kwi 2013

Magda70 napisał(a)

Kochanie lance prezentowała Sylwia...

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2587-ogrod-sylwii-od-poczatku-czii?page=128

no tak, ale jak tego używać, jak podłączyć itp jak krowie przy rowie ? i czy jak pogoda nie teges, to też można używać lancy?