Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

aneta230972 16:08, 19 kwi 2013

Ale wesołe te Twoje stokrotki . Ogólnie zwierzaki kocham ale te żórawkowe jakoś nie specjalnie mnie zachwyciły . Walcz z nimi dzielnie.
Sylwia jak będziesz miala sek. to poproszę Cię o opinię w sprawie tuji. Na moim wątku zamieściłam fotkę jaką otrzymałam ze szkółki.
gierczusia 16:54, 19 kwi 2013

Sylwio .. Przybiegłam sobie lancę doglebową obejrzeć ..., co do lansu , to owszem będziemy nią lansować ... nasze opuchlaczki

Ciekawa jestem na jaki opryskiwacz się to montuje

Trzymam kciuki ,żebyśmy walkę z tymi potffforami wygrały
Gosiniak 17:17, 19 kwi 2013

Ale fajne podpowiedzi, już dawno temu miałam sobie lancę sprawić, ale jakoś mi to wyleciało, dobrze widzieć, że na opuchlaki pomaga, ja u siebie na razie obserwuję, bo mam powygryzane dziury na Rh, zobaczymy w razie co będę wiedziała jak działać, dzięki Syla
Mala_Mi 20:37, 19 kwi 2013

Ja krewetki przyciągnęłam z żurawkami ze szkółki....... zakupiłam Larvan i czekam... wal i zdawaj relację czy pomogło...
Loosiuu 21:07, 19 kwi 2013

Ja krewetki mam w akwarium Opuchlaki przeszły chyba z pola na ligustr i teraz przechodzą na resztę
Syla 21:48, 19 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Sylwio .. Przybiegłam sobie lancę doglebową obejrzeć ..., co do lansu , to owszem będziemy nią lansować ... nasze opuchlaczki

Ciekawa jestem na jaki opryskiwacz się to montuje

Trzymam kciuki ,żebyśmy walkę z tymi potffforami wygrały

Opuchlaki będę atakować doglebowo tam gdzie je widziałam ...... bo prawdopodobnie przywlokłam je na jesieni wraz z zakupionymi żurawkami ...... Natomiast również będę stosować opryski ale jak i co to na razie muszę zaplanować ..... Ja teraz muszę wszystko planować bo nie na wszystko mam czas i rozkładam prace ogrodowe na raty ......

pokażę jutro aaaa tam lecę zrobić fotkę opryskiwacza do którego zamontuję lancę zaraz wracam
Syla 21:49, 19 kwi 2013

asc napisał(a)
Ja krewetki przyciągnęłam z żurawkami ze szkółki....... zakupiłam Larvan i czekam... wal i zdawaj relację czy pomogło...

Ja prawdopodobnie również z żurawkami na jesieni przywlokłam .... będę walczyć a czy pomoże ? nie wiem
Syla 21:51, 19 kwi 2013

Gosiniak napisał(a)
Ale fajne podpowiedzi, już dawno temu miałam sobie lancę sprawić, ale jakoś mi to wyleciało, dobrze widzieć, że na opuchlaki pomaga, ja u siebie na razie obserwuję, bo mam powygryzane dziury na Rh, zobaczymy w razie co będę wiedziała jak działać, dzięki Syla

Niezamaco Gosiu ..... ile mogę i wiem to tyle podpowiem .... ach ten czas .... Fajnie jak dzieciaki chodzą do przedszkola wówczas jest łatwiej ..... Teraz wszystko robię w biegu buziak
Syla 21:53, 19 kwi 2013

Loosiuu napisał(a)
Ja krewetki mam w akwarium Opuchlaki przeszły chyba z pola na ligustr i teraz przechodzą na resztę

No musimy je jakimś sposobem zwalczać bo inaczej nawet ładnej trawy w ogrodzie nie będzie można mieć
ana_art 21:57, 19 kwi 2013

czekam na foty bo ciekawość mnie zżera jak to ustrojstwo wygląda w komplecie