Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

gierczusia 08:45, 19 kwi 2013

Julcia .. Ty siem nie stresuj , bo to nasze najulubieńsze fotki z cyklu " przed i po "
JulkAd 12:06, 19 kwi 2013

ana_art napisał(a)
Julitko pisałaś u Sylwi o opuchlakach w trawniku, ale jesteś pewna że to opuchlaki a nie larwy chrząszcza majowego? Pytam bo ja mam w trawniku dziada...

No Aniu opuchlak jak nic...przyjrzałam się gadowi, porównałam z tym w necie i wypisz, wymaluj on...teraz czas z nim walczyć....pozdrawiam
JulkAd 12:07, 19 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Bojaj się jak nie bendom

Już siem bojam, bo czasu brak a z Wami tu siedzam
JulkAd 12:07, 19 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Łojciec ......prać ??

Ja nie kcem prać
JulkAd 12:08, 19 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Julcia .. Ty siem nie stresuj , bo to nasze najulubieńsze fotki z cyklu " przed i po "

no to na razie będą przed
Gabrysia_ 12:16, 19 kwi 2013

Oj...i u ciebie opuchlaki,masakra jakaś
Musze się u mnie dobrze przyjrzeć!
JulkAd 16:43, 19 kwi 2013

Obiecałam, więc coby mnie nikt nie sprał pokazuję swój bałagan....

1. Zlikwidowana pergola z winem, przeniesiona na bok czeka na róże, druga jeszcze nie wkopana

2. pozbyłam się próchniejących pniaków kasztanowca - zrobiło się miejsce na ognisko lub na przenośnego grilla

3. Jałowiec, który rósł przy tarasie został przeniesiony z boku domu i od frontu zasłania pojemniki na deszczówkę ( co tu ukrywać piękne one nie są

4. na koniec wyryłam miejsce gdzie rosły niby płożące, tam ma być żwirek, sporo żwirku

5. wstępnie zrobiłam rabatę, na której rosną Rh po dosianiu trawnika, ją wyreguluję i wysypię korą, za rodkami w rogu ma rosnąć wysoka hortensja, pewnie phantom

Aha no i mój żłobek

To co rośnie i zaczyna się zielenić wrzucę jutro, bo jeszcze ploty dzisiaj dla duszy czekają, a siedzę nadal w ogrodzie
JulkAd 16:45, 19 kwi 2013

A tutaj link dla przypomnienia jak było w ubiegłym roku, nie mam czasu szukać fotek

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2047-ogrod-do-odswiezenia
Urszulla 17:21, 19 kwi 2013

Julcia, rozpoczęłaś pracami porządkowymi. To teraz czas na nowe nasadzenia, poczytałam i oczekuję co się dalej u Ciebie wydarzy
Ja dziś mam bratkowo. Jutro działam w ogrodzie, mam nadzieję że deszczu nie będzie
gierczusia 17:35, 19 kwi 2013

Zuch Dziewczyna .. Wcale nie jest tak , najgorzej .. Wnet bedem łączyć się z Tobą w bólu .. Czekam na czas i pogodę

A żłobek dość oblegany .. Czyżby w planie były obwódki buksikowe ??dzidziusie są super , wcale nie takie maleńkie