Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Ogród na górce 21:49, 06 kwi 2013

Do góry
Aniu nie to nie w ogrodniczym. Za torami pierwsza w prawo takim łukiem się jedzie i po lewej stronie na tym łuku jest niebieski dom, chyba jest jakis szyld zakład stolarski trzeba zadzwonić przy bramce. Najlepiej po 16, wówczas jest bardzo sympatyczna kobieta, byłam dwa razy wciągu dnia i był syn który niby się ma zajmować sprzedażą, ale taki z niego sprzedawca jak z koziej dupy trąba....Kupiłam u nich w tamtym roku sporo traw.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:47, 06 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Prosiłam o słońce i dostałam, co prawda ok 17 ale ileż radości miałam Temu kto je przygnal do mnie uprzejmie DZIĘKUJĘ!!!!
co do drogi to sprawa jest dość kłopotliwa, nie jest ona długa. Na końcu tejże są trzy domy, dwa zamieszkałe, jeden na sprzedaż, na początku drogi są dwa domy, jest też pusta działka. Droga nie jest gminy tylko nasza sąsiedzka... wzwiązku z tym gmina nam nic nie zrobi i musimy zrobić sami. Problem w tym że nie ma chętnych do wyłożenia kasy... Może to głupio zabrzmi ale mi aż tak bardzo to nie przeszkadza ja z napędem na 4 przejeżdżam innym widocznie również nie przeszkadza pomimo tego że wyjechać nie mogą...Gdyby wszyscy się solidarnie skrzykneli byłoby fajnie

Znam to z autopsji asfalt dochodzi do połowy sąsiedniej drogi.... Reszta się nie chciała po 200 zł zlożyć...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:39, 06 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
SĄ idelanie prawidłowe

Dziękuje kofana
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:38, 06 kwi 2013

Do góry
SĄ idelanie prawidłowe
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:37, 06 kwi 2013

Do góry
Aniu jak miło ogląda się takie zdjęcia dają nadzieję i radość...skoro u Ciebie takie widoki to u mnie może za dwa tygodnie też będę cieszyć oczy krokusami
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:23, 06 kwi 2013

Do góry
Prosiłam o słońce i dostałam, co prawda ok 17 ale ileż radości miałam Temu kto je przygnal do mnie uprzejmie DZIĘKUJĘ!!!!
co do drogi to sprawa jest dość kłopotliwa, nie jest ona długa. Na końcu tejże są trzy domy, dwa zamieszkałe, jeden na sprzedaż, na początku drogi są dwa domy, jest też pusta działka. Droga nie jest gminy tylko nasza sąsiedzka... wzwiązku z tym gmina nam nic nie zrobi i musimy zrobić sami. Problem w tym że nie ma chętnych do wyłożenia kasy... Może to głupio zabrzmi ale mi aż tak bardzo to nie przeszkadza ja z napędem na 4 przejeżdżam innym widocznie również nie przeszkadza pomimo tego że wyjechać nie mogą...Gdyby wszyscy się solidarnie skrzykneli byłoby fajnie
Ogród na górce 21:11, 06 kwi 2013

Do góry
Aniu jak kolo 17 zaświeciło słońce to aż śpiewać zaczęłam, dobrze że nikt tego nie słyszał
Ze dwa odcinki temu w Mai była fajny ogród z murkami i nierównym terenem. Masz bardzo fajna działkę z ogromnym potencjałem. Wiem że cieżko robi się na dwie ręcę ale powolutku stworzysz cudo. Czytam o brzózkach i tak myslę że musisz koniecznie zrobic zdjęcia! Ja jestem zakochana w zakątku brzozowym z 'ogrodu z lustrem' zawsze możesz sobie coś z niego uszczknąć, jest niezłą inspiracją Gdybyś chciała namiar np na trawy, to powiem Ci że w Konarzycach jest babeczka co ma różne trawy. Nie pamiętam dokładnie numeru ani ulicy, ale wiem który dom
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:39, 06 kwi 2013

Do góry
no niestety Kasiu, potrzebuję słońca, słońca i jeszcze raz słońca by to osuszyć
dzisiaj już nie pada, +8 niby sie topi bo na drodze widaś strugi wody, ale w ogrodzie nie widzę by sniegu ubywało
jest tak... jeśli ktoś ma ochotę na off road to miejsce idealne wszystkie ślady są moje. Sąsiad zrobił podejście by wyjechać z domu ale wycofał się w czas...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:14, 06 kwi 2013

Do góry
Kurza stopa... coś mi w głowie świta, że narzekałaś na sąsiadów w tej kwestii.... trzymam kciuki
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:09, 05 kwi 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sposób na przesłonę niechciany widokow znów do góry nogami
źon tak drewutnie ma obudować Postanowione

też, mni się to podoba od dłuższego czasu
Co z tym ogródeczkiem począć 21:26, 05 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Ewa dlaczego mówisz że te rh nie halo? ja w tamtym roku tez kupowałam rh w B o tej porze i chyba w tej samej cenie. Póki co rosną, zobaczymy, czy zakwitną na WIOSNĘ U mnie też były, ale ja póki co rh nie potrzebuję...

Dziewczyny piszą że takie jakieś papierowe liście mają nie wiem o co loto i wyglądają na przymarznięte.
Prawdą jest że wyglądały różnie ,czerwone wydawały się najzdrowsze ,dlatego wzięłam czerwonego

Aniu a twoje Rh są wszystkie w jednakowym kolorze,te które masz w rzędzie posadzone?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:40, 05 kwi 2013

Do góry
łomatko, mówisz serio? Czyżby Hania z Wiciem prezenta zrobili ? ale odjazd!
Mój mały raj na ziemi :) 20:25, 05 kwi 2013

Do góry
Marzenko popieram Cię w całej rozciągłości Dwa lata temu dermatolog zlecił mi caly szereg badań, jako że były drogie ktoś mi podpowiedział, żebym poszła do rodzinnego po skierowanie na te badania. Poszłam i rodzinny prawie mnie wyśmiał Pomimo tego, że od 15 lat nie byłam w przychodni...Pan doktor powiedział, że osoby zdrowe składają sie na te zdrowe nie ważne ile płacą...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:55, 05 kwi 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
stan na dzień 5.04.2013

droga przez mękę, na focie nie wygląda najgorzej, ale w realu koleiny mają do 70cm...

Wdać, że już z górki Śniegu ubywa!!! Widzę!!!
Łączę się w bólu z powodu drogi, wiosną mam tak samo... Ciekawe czy jutro dojadę do domu....
Co z tym ogródeczkiem począć 19:43, 05 kwi 2013

Do góry
Ewa dlaczego mówisz że te rh nie halo? ja w tamtym roku tez kupowałam rh w B o tej porze i chyba w tej samej cenie. Póki co rosną, zobaczymy, czy zakwitną na WIOSNĘ U mnie też były, ale ja póki co rh nie potrzebuję...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:11, 05 kwi 2013

Do góry
przez pół dnia nie padało, teraz zaczeło prószyć. Na termometrze +2,8 śnieg się topi , woda płynie wszędzie. Liczę, że szybko spłynie i przeschnie... Sąsiad ma 'uwięziony' samochód pod domem. My mamy jeden terenowy z napędem na 4, wyciągneliśmy samochód M i z domu wyjeżdżamy jednym. Potem każdy jedzie swoim musieliśmy logistycznie do tego podejść bo normalnie pracę zaczynamy o różnych porach...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:23, 05 kwi 2013

Do góry
anula_wn napisał(a)
no i jak Aniu łapki po odśnieżaniu wczorajszym ? możesz nimi ruszać ?

Mogę, mam wyrobiony biceps za to mój kręgosłup cierpi...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:22, 05 kwi 2013

Do góry
stan na dzień 5.04.2013

droga przez mękę, na focie nie wygląda najgorzej, ale w realu koleiny mają do 70cm...
Mój mały raj na ziemi :) 14:16, 05 kwi 2013

Do góry
Asiu wejdż za chwilę do mnie zobaczysz czy masz wiecej białego puchu
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:53, 05 kwi 2013

Do góry
przepraszam nie wiem co napisać, ale musiałam napisaś coś... strasznie mi przykro.... przytulam mocno
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies