babo i jak Cie nie zabić
, ja juz palcem sobie nie mogę do ... trafić, doba za krótka
ostro sie wzięłam za naukę angielskiegowiesz jak jest nigdy za późno seniorzy też mogą
ps. prosze częściej bo Azja nas wciąga, uzależnia, woła nas zapachami, smakami... nasze serca zostały w Azji
dzięki Gosia, bliźniaczkom musiałam trochę pokolorować, bo to maluchy jeszcze, ale starszak był bardzo zachwycony koszem i pudłem na zabawki, od razu za sprzątanie pokoju sie zabrał
za kawałek 1x1,5 z przesyłką wyszło ok. 40 zł. Nie wiem czy to tanio czy nie, bo wcześniej nigdy nie kupowałam. Szybko przysłali, i chyba dobra jakość, pomazałam mazakiem rysując linie i źle to wyglądało, gąbką się idealnie zmyło i nie zmechacił się.
Z tego kawałka wyszły mi dwa pudełka dla dziewczynek, kosz na śmieci i jeszcze duży pojemnik na zabawki, większy od tego kosza
walka z kretem 100 do 1 dla kreta
z nornicami 1 000 000 do 5 dla nornic,
takie życie, nie wklejam fot bo ileż można focić jedna rabate, mam zmiłowanie nad Wami nic się nie dzieje, wyrównali mi 5 dni temu przód w sensie koparka rozjechała - (zaraz opowiem o polityce finansowej przedsiębiorcy koparkowego), a juz perz kiełkuje, jakoś mi ogród nie idzie w tm sezonie, a to norki a to kret a to kolka, śledziona. fatum jakieś.
z koparkowym było tak. Ustalenia wstępne:
- ile godzina ?
- 100
koparkowy się spieszy bo u sąsiada mu zeszło z 8 godzin czego nie planował zapewne, tak więc wyrobił się u mnie w 50 minut (bez wypominania kawy)
Po robocie eM elegancko pyta aby konwenansom stało się zadość
- ilę płacę ? ( z naciskiem na Ę - w stylu Dody)
- 150
- dlaczgo ?, przecież Pan robił nie całą godzinę
- no tak ale mogłem półtorej ....