Ja uważam, ze warto kupować te róże po parę złotych z marketów tylko trzeba patrzyć jaka mocna sadzonka jest
Moje marketowe angielki z poprzednich lat też rasowe, a kupione za 5 zł
To dobrze,że poprawę pogody zapowiadają ...a u mnie codzień deszcz...więc słońca zero....a ja również słoneczko uwielbiam, całkiem inne samopoczucie wtedy jest
Ale widzę,że w domu pięknie wiosnę sobie przywołujesz tak trzymaj
hihi, no pracus jest straszny a ja musze mu dotrzymywac kroku
Kaczki musimy jakos uwiezic w jednym miejscu ale jeszcze nie mamy pomyslu. Na pewno bede miec mniej slimakow
Tez wole wiosne- jak narazie prognoza pogody od srody zapowiada przerwe w opadach i wiecej slonca. A za tydzien maja byc nawet 15 stopni.Strasznie mi brakuje slonca
Cudnie u Ciebie Ewa! Genialne te czosnki główkowate! Od razu zamawiam, bo tak mi się spodobały. Ile kupowałaś cebul żeby taki efekt uzyskać? Zawsze mam problem z ilościami...
Czy jak kupię teraz ciemierniki w doniczkach (szklarniowe, Holandia), to można już uznać, że mamy wiosnę i posadzić je do gruntu?, czy jednak czekać na prawdziwą ciepłą wiosnę i posadzić dopiero po przekwitnięciu??
I na koniec zrobiłam eksperyment - ogromną uciętą gałąź wierzby wsadziłam do wody do salonu - jak dla mnie rewelacja- na święta zawisną tam jajeczka A i puszcza listki oczywiscie