Najgorsze, że wiem, że Twoje słowa się sprawdza .
Przesadzałam wczoraj żurawki, które rosły obok stipy i od spodu całe były oblepione w jej kłaczkach, strach się bać
Rozplenice w przyszłym roku moga zawładnąć tym miejscem, nie wiem czy rozchodniki mogą być wyższe w kolejnym sezonie, taka prawidłowość zaobserwowałam u swoich jeżowek.
Iza mam kilka gracków między brzozami, linie kroplującą mają ale porównując z grackami kupionymi w tym samym czasie, które posadziłam w innych miejscach to słabo urosły, choć moje brzozy młode i pełno tam prześwitów, słońca dużo tam dociera - więc chyba faktycznie to kwestia ilości wody.
Tak więc koniecznie tą linię musisz przewidzieć, to że rozwiązanie połowiczne nieistotne, byle wodę dostarczać.
Drzewa masz przepiękne!
Jak tak patrzę na Twojego grujecznika to stwierdzam, że mój nie nadaje się do pokazywania, listki w większości uschnięte i opadają, ale pachniał - chociaż tyle.
Namow M i na przyszle urodziny polec Pani Pilot stwierdzila,ze jesli podoba mi sie start,odlaczenie holu to i troche akrobacji mi sie spodoba...i miala racje-prosilam i wiecej
Ogród wiadomo, przepiękny, ale jakże miło zobaczyć w końcu na zdjęciać równie uroczą właścicielkę
Dziś w Katowicach widziałam całe rondo obsadzone różnokolorowymi kapustkami - cudnie to wyglądało (jutro też będę tamtędy jechać to może uda mi się fotkę ustrzelić) - u Ciebie też świetnie się prezentują te kapustki, fajny jesienny design!
Nie umiem się zdecydować czy MW na tle gracka, czy Green Jewel w trawach podoba mi się bardziej - ale co tam nie muszę wybierać, jedno i drugie zdjęcie będę podziwiać - ładuję do folderu z ulubionymi!
Nic się nie martw nie będziesz w tym osamotniona
Ale, ale ten weekend widać, że bardzo owocny był - popracowaliście, ale w taką pogodę to sama przyjemność!