Widzę guzikowca w pełni kwitnienia, a mój już przekwitł i teraz zaczyna powtarzać chyba przez to, że zalany, on jeden to lubi. Cudnie kolorowo Aniu, liliowce śliczne
Jeszcze lilii sporo kwitnie. Co mnie bardzo cieszy.Bo uwielbiam te rośliny , kwiatuchy
Dokupywałam w tym roku.I to później w maju .I je sadziłam i to te w większości teraz kwitną.
A jeszcze mam kilka w pąkach.
Hibiskusy syryjskie ładnie podrosły.
Mam 3 różne krzaczki.A 4 kolory. Bo na jednym krzaczku nam białe i niebieskie kwiaty
A z tym przymarazniemm to jeden czasami jak był młodszy to mi podmarzał. I odbijał.
Ale on jest dalej od łąk i niedaleko stawu posadzony.
Cudnie wszystko kwitnie, lilie, liliowce, hortensje. U mnie hortensje pod drzewami w tym roku
mają jakoś mało kwiatów, chyba jednak za mało światła.
Twój guzikowiec nad stawem pięknie się prezentuje.
Bardzo lubię lilie. I to różne.
Dlatego są w moim ogrodzie i to w rożnych miejscach.
Guzikowiec jest oryginalny w swoim kuleczkowych kwiatach.I owady go bardzo lubią.
Ketmie mi już kwitną ileś dni. Mam 3 krzaczki a 4 kolory.Bo na jednym mam i biały i niebieski.
A kupowany był tylko niebieski pełny.
I taki na początku był.A potem jedna gałązka ujawniła się z białym kolorem i bordowym środkiem.
I tak to zostawiałam.Krzaczek podrósł i jest już duży.I dwukolorowy .Nawet to fajnie wygląda
Bardzo lubię ten krzew. Mam go u siebie. Jest coś magicznego w tych jego "guziczkach". Chyba nie jest bardzo popularny. Albo moi goście nie spotykają się z nim zbyt często, bo zawsze wywołuje zdziwienie i pytania. Co to za roślina
To prawada guzikowce lubią mokro.
Mój rośnie nad stawem i w tym miejscu często woda stoi.A jemu to nie przeszkadza. Dlatego w sumie został w takie miejsce posadzony
Zaglądam do ciebie często, ale z tymi smutnymi doświadczeniami jakie masz to aż nie wiem co ci napisać.To ciężki i trudny czas i trudne wybory.
Wspieram duchowo, trzymam kciuki za właściwą decyzję co do tego rowu.
Liliowce już pomału w mniejszości.
Lilie teraz przeważnie drzewiaste kwitną. Jeszcze kilka w pąkach jest.
Hortensje moje rosną na słońcu. I zawsze mają pełno kwiatów.
To może swoje przesadź ?
Guzikowiec jest bardzo oryginalny.Kwiatuszki- kuleczki takie mało spotykane .
I jeszcze owady go uwielbiają