Madziu, dziękuje bardzo :0 Cieszę się,że podobają ci się moje obrazy.
Uczę się ciągle malowania. I lubię to Bardzo.Tylko takich chwila na malowanie mało.
Oczywiście trochę sprzedaję. I mam znowu na materiały i farby na następne malowania.
Ogród jeszcze jest w miarę ładny i kolorowy. Chociaż jest zimno.
O tak pierwszy raz byłam w tej szkółce i pokazowych ogrodach ale bardzo mi się spodobały
Tam jest mnóstwo różnych traw.I nje tylko
[img size=640x427]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/227/2277474/original.JPG[/img]
Anuś, dzięki za pamiątkowe zdjęcia z minionej niedzieli. Wiesz, że Waszym towarzystwie zawsze dobrze się czuję,wesoło, nie ma nudy, a godziny tak szybko lecą, że wydaje się ciągle za krótko Dobrze, że Aga nakręciła wyjazd! I mimo złej pogody, nie rozmyśliłyśmy się
Też zrobiłam kilka zdjęć.
Aniu! Twój ogród pięknymi, kolorowymi kwiatami wita jesień.
Wycieczka pomimo pogody na pewno udana, co widać po Waszych minach. Nie dziwię się zresztą, bo widoki na zdjęciach piękne.
Pozdrawiam.
O tak wycieczka bardzo udana. Ciesze się,że dziewczyny wymyśliły ten wyjazd i mnie zabrały
Ja też o tej szkółce słyszałam ale nigdy w niej nie byłam.
Tak=m jest mnóstwo pięknych tarw to jesienią jak najbardziej to wszystko wygląda bardzo urokliwie.
Zapewne w słonku byłoby jeszcze cieplej i przyjemnie.
Nam pogoda nie dopisała.Ale wyjazd był bardzo udany i w doborowym towarzystwie.
Przemiła niedziela na długo zostanie w pamięci..
Aniu nie ma za co
i ja dziękuję za twoje zdjęcia
Mi też ta niedziela minęła bardzo szybko.A wy pzrecież byliście ze mna 12 godzin. Jestem wdzięczna,że Aguś to nakręciła. Ale i za to,ze zabraliście nie
No to była wyjątkowy, wspólny czas bez nudy