Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nietypowo :D Balkon...

Nietypowo :D Balkon...

Gardenarium 23:28, 13 paź 2011

Albo ugrzej gwoździa w ogniu i przepal dziurę w drewnie

Instagram Ogrodowiska
an_tre 23:35, 13 paź 2011

Gosiu widzisz więc, że pomysłowość ludzi na forum jest bez granic ani się obejrzysz i sąsiad ci dziurki wypali w donicach!!!
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
bociek 08:36, 14 paź 2011

Gosiu,

Jak sie sasiad sprawil?
Masz juz te dziurki???Bo nie moge sie doczekac fotek gotowca
kaisog1 10:55, 14 paź 2011

Danuś heheheh nie mam takiego gwoździa Poczekam już na wiertarkę, daję Pawłowi czas do niedzieli Jak nie załatwi idę po sąsiada

Ania sąsiad to ostateczność Ale faktycznie pomysłowość ludzi nie zna granic

Boćku no jak pisałam wcześniej sąsiada nie było Donice więc jeszcze nie gotowe.. ja też się nie mogę doczekac sadzenia. Chociaż nie mam wszystkich roślin jakie planuję i chyba w tym roku nie będę miała, ale zobaczymy Może w totka wygram

No i oczywiście, jak to ja, mam problem..... Uparłam się, po prostu się uparłam na żurawki jako wypełnienie No i tu pojawia się problem.... jakie?? Bo wiecie... jakby były tylko czerwone i zielone to by nie było problemu a tak..... to bądź tu człowieku mądry
justi 11:39, 14 paź 2011

Ale elegancki balkonik się szykuje.
Limka 15:00, 14 paź 2011

Gosiu, myślisz, że styropian zabezpieczy bukszpany w donicach zimą? Danusia ma też izolowane donice i po zimie chyba często wymienia. Choć może osłonięty balkon to jednak inny klimat.
anka 15:10, 14 paź 2011

balkonik będzie bardzo gustowny. Lubię taki kolor drewna
kaisog1 20:04, 14 paź 2011

Justyna dzięki

Limka myślę, że..............się boję Liczę właśnie na to, że balkon osłonięty a i wysoko.... Już sama się zastanawiałam czy by może ich w tym roku nie sadzić a dać na zadołowanie do Teściów....

Ania kolor w rzeczywistości jest ciemniejszy
justi 20:36, 14 paź 2011

Z tymi bukszpanami też bym poczekała, szczególnie, że szkoda by było takich kuleczek ładnych. Przezimują w gruncie to sią zahartują może i potem łatwiej im będzie w donicach.
Gardenarium 20:40, 14 paź 2011

Trzeba się liczyć ze stratą bukszpanów. Postaw je wyżej na czymś teraz, żeby poudawały, że rosną, a potem zadołuj

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies