MiluniaB
12:17, 02 maj 2021

Dziękuję zbiorowo za odwiedziny i miłe komentarze 
Martka linie proste w ogrodzie bardzo lubię i najbardziej mi pasują
Judith stipy faktycznie szaleją
Przycięte wcześnie wiosną ładnie ruszyły 
Juzia, Mirka nie znam nazwy, nie zachowałam kartoników
Kupione w B. Bardzo he lubię za ten delikatny kolor - ciekawe czy powtórzą kwitnienie za rok 
Kasia wszystko prawda co napisałaś. I to właśnie chodzi, żeby rabaty były ciekawe cały rok
Aneta, Alicja nie liczyłam ile posadziłam. Nie mam rzek tulipanów, raczej wstążeczki i bukieciki, ale bardzo mi się podoba. Czasami więcej znaczy mniej
Agnieszka, Joann rabaty z magnolią nie ma co pokazywać - nic się na niej nie dzieje. Hortensje i trawy ruszają, a Genie przekwitła
Darcia Genie przekwitła. Nic specjalnego, kilka małych kwiatów, mróz też jej trochę zaszkodził. Teraz niech się dobrze korzeni i pokaże porządne kwiaty za rok

Martka linie proste w ogrodzie bardzo lubię i najbardziej mi pasują

Judith stipy faktycznie szaleją

Juzia, Mirka nie znam nazwy, nie zachowałam kartoników

Kasia wszystko prawda co napisałaś. I to właśnie chodzi, żeby rabaty były ciekawe cały rok

Aneta, Alicja nie liczyłam ile posadziłam. Nie mam rzek tulipanów, raczej wstążeczki i bukieciki, ale bardzo mi się podoba. Czasami więcej znaczy mniej

Agnieszka, Joann rabaty z magnolią nie ma co pokazywać - nic się na niej nie dzieje. Hortensje i trawy ruszają, a Genie przekwitła

Darcia Genie przekwitła. Nic specjalnego, kilka małych kwiatów, mróz też jej trochę zaszkodził. Teraz niech się dobrze korzeni i pokaże porządne kwiaty za rok