Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zacisze Alicji

Zacisze Alicji

Gosialuk 05:46, 08 kwi 2021

SlonecznyOgrod napisał(a)
Staw super i to co się odbija w nim jest jeszcze piękniejsze

Podpisuję się pod tymi obiema rękami.
Dorota123 10:04, 08 kwi 2021

W stawie niebo przyjmuje piękny kolor, a kokorycz pełna fajną zrobiła Ci niespodziankę.
Basieksp 10:15, 08 kwi 2021

Staw o każdej porze roku pięknie wygląda nawet teraz jak niewiele zieleni jeszcze się pokazało
beamilusia 11:49, 08 kwi 2021

Witaj Alicjo. Ależ pięknie u Ciebie, nawet wczesna wiosna. Staw cudownie wygląda. I ten błękit nieba w stawie....Posiedziałabym na tej Twojej ławeczce widocznej w oddali i popatrzyła na spokojną wodę. Mam nerwowe dni i ten spokój by mi się przydał. Miłego dnia, Alu.
Alija 20:26, 08 kwi 2021

Judith napisał(a)
Alicjo! Co za widoki! Normalnie jak staw w Parku Szczesliwickim w Warszawie! Pięknie .
Pływasz łódką po stawie?

Judith! Dzięki! Fajnie że ci się podoba. Nie pływam, bo jest zbyt płytko, niestety. Czeka nas w tym roku dużo pracy, właśnie przy pogłębianiu stawu.
Alija 20:28, 08 kwi 2021

ElzbietaFranka napisał(a)
Piękne widoki. Teraz widać jak to wszystko wygląda bez liści.

Jeszcze teraz nie zobaczysz młodych siewek smagliczka. One prawdopodobnie jeszcze nie zakiełkowały jest za zimno. Pojawiają się gdzieś w połowie maja przynajmniej u mnie.

Elu! Dziękuję.
Ciekawa jestem, czy coś mi wyrośnie, bo miałam tylko jedną roślinkę. Kupiłam tak z ciekawości.
Alija 20:31, 08 kwi 2021

SlonecznyOgrod napisał(a)
Staw super i to co się odbija w nim jest jeszcze piękniejsze

Darcia! Dzięki! Akurat wyszło słońce, zrobiło się ładnie, dlatego fajnie wszystko się odbija w wodzie.
Ale zimno...
Alija 20:32, 08 kwi 2021

greg66 napisał(a)
Zazdroszczę ci tego stawu jest ekstra

Grzesiu! Bardzo dziękuję i zapraszam.
Marlenaa 20:34, 08 kwi 2021

Witaj Alicjo piękne widoki pokazujesz. Staw zachwyca. Obserwuję Twój wątek od jakiegoś czasu ale nie pamiętam czy ślad zostawiałam Mój stawik zrobił się bajorkiem z żabkami, więc chociaż u Ciebie oko nacieszę Pozdrawiam.
Alija 20:34, 08 kwi 2021

Maly_Bialy_Domek napisał(a)
Wpadłam z rewizytą i nie mogę oczu nacieszyć. Alicjo masz czarodziejski ogród, będę Ciebie odwiedzać, uwielbiam takie naturalne klimaty, zazdroszczę przestrzeni i tego stawu, miejsca na ognisko. Byłam na wakacjach 2 lata temu w Twoich okolicach, samo otoczenie, ta część naszego kraju jest piękna i zagościła w moim sercu. Zwierzaki urocze, wszystko na swoim miejscu, cudnie... Pozdrawiam serdecznie

Basiu! Bardzo dziękuję za odwiedziny i miłe słowa. Cieszę się, że podoba ci się mój ogród.
Zapraszam częściej i pozdrawiam serdecznie!