Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zacisze Alicji

Zacisze Alicji

Anda 17:32, 07 lip 2021

Alicjo, naprawdę zaczarowany Twój ogród. Bardzo klimatyczny i spokojny, ale pełen niespodzianek.
Kot śliczny i fajnie, że niezdarnie poluje
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Dorota123 18:01, 07 lip 2021

Murek z cegły przepiękny, oczyma wyobraźni widzę taki u siebie. Szkoda, że nie da się takiego wkleić (kopiuj-wklej) pod moimi świerkami.
Ewa777 18:49, 07 lip 2021

Cudowne widoki Murek z różą zapiera dech Zdjęcia z białym kotkiem jak z bajki
Gosialuk 18:52, 07 lip 2021

I ja podziwiam leśne klimaty. Z tojeścią rozesłaną mam tak samo, w niektórych miejscach rośnie jak szalona i muszę ją trochę ograniczać.
Kot jak duch się wyłania z tych paproci.
April 19:12, 07 lip 2021

Fajne klimaty
A koty to jednak mistrzowie ogrodowego modelingu
Alija 10:57, 08 lip 2021

kasiek napisał(a)

Matko co za widoki, muszę kiedyś zrobic taki staw... Jest przepięknie i bardzo w moim klimacie

Kasiu! Dzięki! Cieszę się, że Ci się podoba. U mnie straszny busz, mocno wszystko zarośnięte, łącznie ze stawem, trzeba powycinać liście grzybieniom, bo już się wypiętrzyły i nie widać kwiatów. Pozdrawiam!
Alija 11:04, 08 lip 2021

Anda napisał(a)
Alicjo, naprawdę zaczarowany Twój ogród. Bardzo klimatyczny i spokojny, ale pełen niespodzianek.
Kot śliczny i fajnie, że niezdarnie poluje

Ewo! Bardzo dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.
To akurat kotka, jest jeszcze brat. Obydwa kiepsko polują (co mnie cieszy, bo lubię ptaki), bo nie słyszą.
Białe koty często mają wadę genetyczną i są głuche. Moje akurat to spotkało, ale nam to nie przeszkadza.
Alija 11:08, 08 lip 2021

Dorota123 napisał(a)
Murek z cegły przepiękny, oczyma wyobraźni widzę taki u siebie. Szkoda, że nie da się takiego wkleić (kopiuj-wklej) pod moimi świerkami.

Dorotko! Cieszę się, ze Ci się podoba. Murek powstał, żeby trochę zasłonić słup elektryczny.
Kopiuj-wklej, to by było super!!!!
Alija 11:10, 08 lip 2021

Ewa777 napisał(a)
Cudowne widoki Murek z różą zapiera dech Zdjęcia z białym kotkiem jak z bajki

Ewa! Dzięki! Murek odwraca uwagę od słupa elektrycznego, który jest na naszej działce.
Dzięki za kotka.
Alija 11:12, 08 lip 2021

Gosialuk napisał(a)
I ja podziwiam leśne klimaty. Z tojeścią rozesłaną mam tak samo, w niektórych miejscach rośnie jak szalona i muszę ją trochę ograniczać.
Kot jak duch się wyłania z tych paproci.

Gosia! Dzięki. Bardzo lubię leśne klimaty i naturalne zakątki. Tojeść rośnie tam, gdzie chce,
a nie gdzie ja chcę. Kotka lubi włóczyć się po ogrodzie.