Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zacisze Alicji

Zacisze Alicji

Basieksp 15:10, 18 sty 2026

Oglądałam, nawet dwa razy, bardzo mi siepodobało Czekam na kololejny odcinek
Ulina 16:19, 18 sty 2026

Ja też wyrażam słowa uznania za klimatyczny ogród, piękne te murki i ścieżki, różnorodność roślin, bajka dodatki dobrane odpowiednio

Zastanawiam się jakie roślinki masz na liście chciejstw przy takim bogactwie...
anpi 21:02, 18 sty 2026

Jak miło było znów pospacerować, choć wirtualnie, po Twoim ogrodzie widzianym oczami Beatki i pięknie przez nią opowiedzianym!
Twój ogród skradł serce nas wszystkich!
Alija 20:22, 19 sty 2026

ewsyg napisał(a)
Świetne filmy, mistrzowsko pokazane piękno Twojego ogrodu. Zakochałam się w nim po raz kolejny. Alicjo, masz boską biżuterię ogrodową.

Ewuniu! Beatka ma dobre oko, bardzo atrakcyjnie przedstawiła mój ogród, dzięki jej za to.
Dziękuję za miłe słowa, zawsze serdecznie zapraszam wirtualnie i w realu.
Alija 20:26, 19 sty 2026

Basieksp napisał(a)
Oglądałam, nawet dwa razy, bardzo mi siepodobało Czekam na kololejny odcinek

Basiu! Bardzo mi miło, cieszę się, że Ci się podobało Nie wiem nic o kolejnych odcinkach, dziewczyny były u mnie we wrześniu, już wieczorem, Beatka miała bardzo trudne warunki do pracy, więc materiału nie było zbyt wiele, aż sama się dziwię, kiedy ona to zdążyła nagrać.
Basieksp 20:37, 19 sty 2026

Alija napisał(a)

Basiu! Bardzo mi miło, cieszę się, że Ci się podobało Nie wiem nic o kolejnych odcinkach, dziewczyny były u mnie we wrześniu, już wieczorem, Beatka miała bardzo trudne warunki do pracy, więc materiału nie było zbyt wiele, aż sama się dziwię, kiedy ona to zdążyła nagrać.

Nie pokazywała stawu i chyba na koniec coś wspomniała, że to jeszcze nie wszystko, przynajmniej tak to zrozumiałam, chyba, że coś pokręciłam. Jeszcze raz sobie obejrzę
Alija 20:40, 19 sty 2026

Ulina napisał(a)
Ja też wyrażam słowa uznania za klimatyczny ogród, piękne te murki i ścieżki, różnorodność roślin, bajka dodatki dobrane odpowiednio

Zastanawiam się jakie roślinki masz na liście chciejstw przy takim bogactwie...

Urszulko! Bardzo dziękuję za tyle miłych słów, bardzo mnie to cieszy.
Chciejstwa zawsze jakieś są, parę dni temu skusiłam się na kolejne róże, m.in. kupiłam Ginewrę podpatrzoną u Bożenki Grzebiuszki
Alija 20:42, 19 sty 2026

Basieksp napisał(a)

Nie pokazywała stawu i chyba na koniec coś wspomniała, że to jeszcze nie wszystko, przynajmniej tak to zrozumiałam, chyba, że coś pokręciłam. Jeszcze raz sobie obejrzę

Basiu! Staw jest w drugim odcinku, linki do obydwu filmików zamieściłam na poprzedniej stronie.
Joku 20:43, 19 sty 2026

Filmiki obejrzałam, ogród robi wrażenie. Chyba zbyt skąpo go nam pokazujesz . Uwielbiam dywany z płożących, okrywowych roślin a tych u ciebie nie brakuje. I te liczne kręte ścieżki, kamienne stopnie, placyki, murki bardzo przypadły mi do gustu.
Dla Ani podziękowania za profesjonalne pokazanie ogrodu.

Muszę się poprawić, autorką filmików jest Beatka.
Beatko, przepraszam.
Alija 20:46, 19 sty 2026

anpi napisał(a)
Jak miło było znów pospacerować, choć wirtualnie, po Twoim ogrodzie widzianym oczami Beatki i pięknie przez nią opowiedzianym!
Twój ogród skradł serce nas wszystkich!

Aniu! Bardzo mnie to cieszy, że podoba Ci się u mnie, oczywiście zapraszam wirtualnie i w realu też.