Przejrzałam w necie. Moim zdaniem to jest pink Piano to młoda róża jeszcze się kwiat wykształci. Jeszcze jest charning piano, ale ta jest zupełnie inna.
Poza tym masz piękne hortki. Te w donicach od dawna tak rosną? Też sądzę powojniki z różami pięknie się uzupełniają.
Obecny rok różany nie za bardzo u mnie. Jeszcze tydzień temu je opryskalam od szkodników i na dole zżółkły liście.
Nie ma lekko.
Ela będę róże obserwować do jesieni. Zależało mi na wysokości i bukietach pink piano do towarzystwa artemisom.
Hortensje na tarasie za domem są 3 Gat . 4 rok silver dolary bo to były patyki z biedry.
Inne nn drugi rok i wcześniej rok siedziały w rabacie. Były za wysokie pod Derenie na pniu i wsadziłam w donice 2 i 2 w inne miejsce .
A vanilka z zeszłego roku.
Rosną dobrze. Podlewam i czasem nawóz z wodą . Nie mam terenu i dużych przy tarasie to nadrabiam donicami .
Przed domem ruby anabelle mam.
Śliczne są i mam je chyba 3 rok.
Bożenka on groomera odwiedza i na lato był króciutki obcięty. Aż nie mogłam się przyzwyczaić . I kulka znikła i a łatki się ukazały .
Bałam się że jak biały pies to będzie często brudny ale ma jakiś rodziaj sierści że jak mokry i w piasku i brudzie po lesie to jak wyschnie wystarczy wyczesać i jest czysty.