Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka » Edycja postu

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Alija 17:30, 05 lut 2026

Też jestem za osobną kołdrą
Mary 22:00, 05 lut 2026

Ja się boję sama spać
https://www.youtube.com/watch?v=B8YmG37vArs&t=42s
Magara 22:32, 05 lut 2026

Alija napisał(a)
No fajnie, od kotów do sypialni, a wracając do kotów to nie jest taka prosta sprawa. Nasz kocur śpi grzecznie w pokoju córki, a jak chce wyjść na zewnątrz to przychodzi pod naszą sypialnię (drzwi zamknięte) i tak długo miauczy i drapie, skacze po drzwi aż w końcu nie wytrzymuję i wychodzę do niego

Kwintesencja "kota" Śpi w jednym miejscu, a domaga się uwagi w drugim
Drzwi mamy odnowione całkiem niedawno, szkoda by było je zniszczyć drapaniem, a nie wiem czego się po Sfochowanej spodziewać jak sama rządzi w nocy, to jest w końcu dziki kot, pół-domowy od całkiem niedawna

W kwestii spania i kołder - każdy ma swoje priorytety
Miałam 23 lata wychodząc pierwszy raz za mąż. Kiedy mój narzeczony powiedział mi, że każdy będzie miał swoją kołdrę chciałam zrywać zaręczyny bo uznałam, że mnie nie kocha Chyba kochał bo ostatecznie zgodził się na jedną kołdrę, ale rozwiedliśmy się po kilku latach Chociaż nie z powodu kołdry
Teraz jestem "trochę" starsza i już takiej afery bym nie wykręcała
mrokasia 09:19, 06 lut 2026

Hehehe, mnie czasem ktoś pyta czy nasze relacje nie cierpią na tym, że śpimy oddzielnie. Cierpiałyby, gdybyśmy spali razem .
Judith 16:06, 06 lut 2026

mrokasia napisał(a)
Hehehe, mnie czasem ktoś pyta czy nasze relacje nie cierpią na tym, że śpimy oddzielnie. Cierpiałyby, gdybyśmy spali razem .

Doskonale rozumiem
A co do tych pytań - ludzie zbyt często interesują życiem innych, miast skupić się na własnym… „Ja tylko pytam, pytać nie wolno? To już nic nie mogę powiedzieć? To tylko moja opinia. Ja to mówię z troski”. I tak o wszystko: o plany małżeńskie, o dziecko, o kolejne dziecko, o chrzciny, śluby kościelne, kto z kim śpi i w jakiej konfiguracji i o to, „a co ty będziesz robić po takich studiach”.
A najbardziej dokopać potrafi rodzina .
Judith 16:18, 06 lut 2026

Magara napisał(a)

W kwestii spania i kołder - każdy ma swoje priorytety
Miałam 23 lata wychodząc pierwszy raz za mąż. Kiedy mój narzeczony powiedział mi, że każdy będzie miał swoją kołdrę chciałam zrywać zaręczyny bo uznałam, że mnie nie kocha Chyba kochał bo ostatecznie zgodził się na jedną kołdrę, ale rozwiedliśmy się po kilku latach Chociaż nie z powodu kołdry
Teraz jestem "trochę" starsza i już takiej afery bym nie wykręcała

Magarko, lubię Twoje historie z autopsji wzięte .
Judith 16:20, 06 lut 2026

Mary napisał(a)
Ja się boję sama spać
https://www.youtube.com/watch?v=B8YmG37vArs&t=42s

Hehe.
Judith 16:22, 06 lut 2026

Alija napisał(a)
No fajnie, od kotów do sypialni, a wracając do kotów to nie jest taka prosta sprawa. Nasz kocur śpi grzecznie w pokoju córki, a jak chce wyjść na zewnątrz to przychodzi pod naszą sypialnię (drzwi zamknięte) i tak długo miauczy i drapie, skacze po drzwi aż w końcu nie wytrzymuję i wychodzę do niego

Staje się dla mnie całkowicie jasne, że nigdy nie będę mieć kota .
Kordina 16:46, 06 lut 2026

Podsumowując - kota ma każdy, tylko może go nie rozpoznaje
Margo2 23:35, 06 lut 2026

Judith napisał(a)

Oddzielne sypialnie to mój przedmiot pożądania! Małżonek jednak niestety każdą wzmiankę na ten temat traktuje jakbym pozew rozwodowy składała, co za gość!

Mam to samo.
Ostatnio chorowałam i wyniosłam się na dłużej z sypialni.
Mam mało wygodne gościnne łóżko. Na jedną 2 noce może być, ale na dłużej to koszmar.
Zasugerowałam, że może trzeba kupić nowe, bo jak będe częściej sie przenosiła, to mi kręgosłup odpadnie.
Mój m. popatrzył na mnie jak na wariatkę.
Ale kołdry mamy 2.
A kota też mam
U nas wszystkie drzwi są pootwierane, bo jak tylko jakies się zamykają, to kot akurat tam chce wejść