antracyt
17:34, 11 kwi 2021

Ale warzywnik dobrze z kompostem wygląda  Co masz za patyki tak zabezpieczone?
 Co masz za patyki tak zabezpieczone?

Gratuluję projektu domu i działki, przed Wami ekscytujący etap, a Ty masz sytuację komfortową, bo już możesz tworzyć plan ogrodu i działać, ilości kompostu zapowiadają bujną przyszłość
 Gratuluję projektu domu i działki, przed Wami ekscytujący etap, a Ty masz sytuację komfortową, bo już możesz tworzyć plan ogrodu i działać, ilości kompostu zapowiadają bujną przyszłość  
  i lubimy też domy w kształcie L, mój trochę T, ale L też ma w sobie i lubię widzieć jedne okna w innych i mieć taki przytulny tarasowy zakątek
 i lubimy też domy w kształcie L, mój trochę T, ale L też ma w sobie i lubię widzieć jedne okna w innych i mieć taki przytulny tarasowy zakątek  Różnica jest taka, że ja mam wjazd od południa, Ty od północy.
 Różnica jest taka, że ja mam wjazd od południa, Ty od północy.  Podoba mi się koncepcja, abyś stronę południową, od tarasu, lekko zaznaczyła, żywopłoty niewysokie i nawet. zróżnicowane to dobry pomysł, czy masz tam widok na jakieś drzewa sąsiada z tarasu? Nie wyczytałam tego z planu, ale czy nie chciałabyś lekko, bardzo lekko przysłonić sobie tego słońca? Widzę, że masz drzewa od północy i od  wschodu sad, może warto pomyśleć o jakimś drzewku w okolicy tarasu? Palmowe tam? odmiany sbońcolubne?
 Podoba mi się koncepcja, abyś stronę południową, od tarasu, lekko zaznaczyła, żywopłoty niewysokie i nawet. zróżnicowane to dobry pomysł, czy masz tam widok na jakieś drzewa sąsiada z tarasu? Nie wyczytałam tego z planu, ale czy nie chciałabyś lekko, bardzo lekko przysłonić sobie tego słońca? Widzę, że masz drzewa od północy i od  wschodu sad, może warto pomyśleć o jakimś drzewku w okolicy tarasu? Palmowe tam? odmiany sbońcolubne?  

Od północy jest wjazd do garażu choć dom jest usytuowany po skosie do kierunków świata
 Od północy jest wjazd do garażu choć dom jest usytuowany po skosie do kierunków świata  . Nawet mi to pasuje. Oby później też tak było.
. Nawet mi to pasuje. Oby później też tak było.  haha. tzn część ogrodowa, część sado-warzywnika to będzie jakieś 5-7x większa od obecnego mikrusa...
 haha. tzn część ogrodowa, część sado-warzywnika to będzie jakieś 5-7x większa od obecnego mikrusa...  . Kiedyś trzeba.
. Kiedyś trzeba.