kierat ....ech ....chyba nie umiem odpoczywać dziś znowu się styrałam przy oczkowej ....nie skończyłam jeszcze ....to zdzieranie darni ,przekopywanie ,plewienie -dużo czasu zajmuje .....
Nie poddawaj się nie od razu ogród zbudowano
Sylwia hihi ....oczka się rozmnożyły ....roślinki rosną -swoje dzielę na potęgę - nowe rabaty niewiele nowości dostały
Ula moje też takie ciemne są .....
Energia ....hmm....nie wiem jakoś przyszła ,ale już na wyczerpaniu -jutro kończę i narazie robię stop -wiadomo plewić ,kosić ,dosadzać kwiatki i podlewać będę ....ale nic nowego nie tworzę ....trzeba zadbać o to co jest
Łucja ale mi fajną nazwę rabaty wymyśliłaś podoba mi się
Helen cieszę się bardzo Buziaki
Ania Dzięki bardzo ....nazwa od Łucji bardzo mi się spodobała
jutro mam zamiar tą część wykończyć i zakończyć
Ewa moje nie takie wielkie one chyba są mniejsze niż Twoje -jakoś dałam radę-sama -tymi ręcami
zmobilizuj się -przy klonach będzie super wyglądać
a ja muszę do swoich roślinki wodne zamówić -czekam na wypłatę
Buziaki
Monia kloniki -to wiesz kofam bardzo .....
żabka przeżyła przeprowadzkę-dostała fajne gałęzie ( ze zdechłej wiśni odcięłam koronę i korzenie ) i widzę ,że podoba jej się miejscówka
Buziaki
Iwonka młoda tak panikuje na widok małej żabki ,że aż strach ....tłumaczę ,że nic jej nie zrobi i ,że sama się jej boi ....ale jak grochem o ścianę ....
teraz jest 5 sztuk oczek
Wiata jest w planach -i co pół roku nie trzeba przypominać ....dla mnie ona nie jest do szczęścia potrzebna -więc nawet mi pasuje obecny stan -mam przynajmniej miejsce na ognisko
Buziaki