Piekne kompozycje i pieknie rosnące roślinki to bajka Fotki można ogladac i ogladac
Ja czekam na ochłodzenie z sadzeniem . Ogród na nowych fotkach piękny, bujny i kolorowy ❤️ Wstawiłam Ci świnkę u siebie
Strzelam, proszę się nie śmiać To jakiś zawilec?
Dalia raczej
Madzia no pięknie masz. Wyjątko a od ilości kwiecia można oszaleć.
Bardzo wesoło, dodam jeszcze, że bardzo pozytywnie, słonecznie
I jeszcze zapomniałam napisać, że bardzo się cieszę, że posłuchałaś i wszystko zapamiętałaś co do sadzenia, zmian, przycięcia tych drzew i krzewów. Brawo !!!
Widzę, że Anitce też wpadła w oko ta rabatka, bo obcykała ją ze wszystkich stron! Madziu, jakie to pęcherznice, że one mają takie czerwone listki? A tak w ogóle to cześć Anitko , dawno Cię tu na O. nie było! Na wątku cisza! Ale szykują się u Ciebie zmiany to może jakieś świeże fotki będą? Dawaj jeszcze te przed zmianami
To prawda, Madzia jest niesamowita. Ja też cały czas myślę jak Ona to robi, ze na wszystkich frontach jest zawsze na ostatni guzik dopięte A takiego wyboru jaki Ona ma w bylinach do ogrodu to chyba nikt inny nie ma. U nas tego dobra próżno szukać w stacjonarnych szkółkach
Anitko, wielkie dzięki za zdjęcia ogrodu Madzi . Lubię takie spojrzenie innym okiem . Madzia, jest po prostu CUDOWNIE ❤️. Busz niesamowity. I te kolory! Pięknie
Po prostu uczta dla oczu, przepiękne zdjęcia, można oglądać i oglądać... Ogromna różnorodność roślin, piękne zestawienia, cudnie.