Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Pokaż wątki Pokaż posty

Wilczy ogród

Magleska 18:18, 15 sie 2023

Kordina napisał(a)

Wiesz co, mając tak piękniście zagospodarowaną przestrzeń w ogrodzie, to każde Twoje cyknięcie wygląda cudnie. W dodatku - bez względu na to kto cyka

Bożena dziękuję i Tobie uśmiecham się od ucha do ucha
Magleska 18:20, 15 sie 2023

Dziewczyny mam nadzieję ,że każdej odpisałam ...jak nie ,to błagam o wybaczenie ,ale w pogoni za królikiem jestem

lecę do pracy ,jak mi się uda ,to przejrzę ,czy wszystkim odpisałam
Dziękuję Wam Kochane
Mary 21:12, 15 sie 2023

Magleska napisał(a)
Anitka jak tylko będziesz chciała się wybrać na zakupy ,to dzwoń do mnie
Bardzo dziękuję i Tobie i Iwonce i Uli za wszystkie rady ,pomysły i za cudownie spędzony dzień

dziś była moja siostra i od razu tak mnie podsumowała ....po co ci tyle tych chaszczów ,ona nie lubi ,niczym się nie zachwyciła ,wręcz tylko mnie dobiła ....

więc wiesz ....łaknę tych naszych spotkań ogrodowych bardzo bardzo ....dodają mi skrzydeł

cała reszta mego otoczenia nawet nie pochwali ,że ładnie ,wręcz mnie przygnębiają ,że po co mi to ech....

Buziaki

To smutne, gdy to co robimy nie podoba się naszemu otoczeniu.
Ale może to nie jest tak, że im się nie podoba, tylko nie mogą zrozumieć, że to dla Ciebie tak ważne, bo oni mają inne priorytety.
Jedni poświęcają swój czas na ogród, inni na gotowanie, bieganie, jeżdżenie na rowerze, czytanie, zwiedzanie, spotkania, oglądanie telewizji i całą masę innych spraw.
Nie da się robić wszystkiego.

Doskonale rozumiem po co Ci "tyle tych chaszczów" i uważam Twoje chaszcze są piękne.

April 08:20, 16 sie 2023

Bajeczne zdjęcia Anity.
Magda, ale masz ślicznie, no pakuję się i jadę to na własne oczy zobaczyć
Roocika 08:29, 16 sie 2023

Anitka napisał(a)

Cudnie wszędzie, pięknie A to połączenie ekstra.

I te góry w tle ah. Ty pewnie już nie zauważasz
TAR 09:08, 16 sie 2023

Magleska napisał(a)

dziś była moja siostra i od razu tak mnie podsumowała ....po co ci tyle tych chaszczów ,ona nie lubi ,niczym się nie zachwyciła ,wręcz tylko mnie dobiła ....

więc wiesz ....łaknę tych naszych spotkań ogrodowych bardzo bardzo ....dodają mi skrzydeł

cała reszta mego otoczenia nawet nie pochwali ,że ładnie ,wręcz mnie przygnębiają ,że po co mi to ech....

Buziaki

Chyba u kazdej ogrodniczki tak jest i znajdzie sie jakis malkontent, po co ci tyle, ile to pracy, ty znowu cos przywiozlas, jakies zielsko. Po mnie to splywa, przynajmniej mam jakies hobby, pożyteczne i przyjemne. A nie siedze w galeriach handlowych czy przed tv. Moje zycie, moj dom, moj ogrod, moj spokój. A inni niech sie odpimpaja.
Masz super ogrod, piekny, kolorowy, energetyczny i bardzo przyjemny w odbiorze. Po co sie przejmowac innymi, ich zycie nie jest takie kolorowe jak nasze
MartaCho 09:08, 16 sie 2023

Madziu, przez przerwę urlopową mam tak ogromne zaległości w wątkach, ale chciałam zostawić i mój zachwyt nad Twoim ogrodem.
Marudzenie i podcinanie skrzydeł przez bliskich znam, znam, przybij piąteczkę!
Urszulla 15:53, 16 sie 2023

Magleska napisał(a)

Anitka jak tylko będziesz chciała się wybrać na zakupy ,to dzwoń do mnie
Bardzo dziękuję i Tobie i Iwonce i Uli za wszystkie rady ,pomysły i za cudownie spędzony dzień

Buziaki

Madzia, tak jest z najbliższymi ale nie tylko każdy ma inne priorytety i możliwości rozumienia innych. Przyznam, że miałam depresję jak Ty to ogarniesz, ale po ostatnich akcjach wiem że dajesz radę.
Dzięki za wykorzystanie wakacyjnego czasu na maksa teraz po upałach u siebie muszę dokończyć letnie akcje sadzenia i przyciąć żywopłoty pomimo, że ręka wysiada
Agatorek 21:24, 16 sie 2023

Magleska napisał(a)

Ja trochę żałuję ,że już posadziłam ,bo teraz po 2 razy dziennie podlewam

No, a mogłaś podlewać raz na dwa dni, tak jak ja doniczki w cieniu .

Joann 06:21, 17 sie 2023

Wreszcie fotki, busz wszędzie, gdzie się nie spojrzy! Madziu, ja nadal nie wiem, jak Ty to ogarniasz, podziwiam nieustannie, tak jak i Agatorka zresztą ja też ze strony odwiedzających nie widzę uznania dla mojej pracy, także rozumiem Cię. Tylko grodniczka może zrozumieć ogrodniczke dobrze, że dziewczyny Cię wspieraja:*