Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Dorii 20:44, 13 sie 2023

Powiem ci coś ale tak w tajemnicy żeby inne ogrodowiczki się nie obraziły. Jest wiele pięknych ogrodów na tym forum ale w sierpniu to twój najbardziej mi się podoba :⁠-⁠D
I ten zapożyczony krajobraz, miodzio :⁠-⁠D
Agatorek 20:46, 13 sie 2023

Monia81 napisał(a)
Dalia Little Swan

Okej
Ślicznotka z niej
Urszulla 22:41, 13 sie 2023

Magleska napisał(a)
Dla Uli ,która stale każe mi wierzbę wywalić
opitoliłam ją mocno
tyle z niej zostało -niech do góry idzie

buka też opitoliłam i przywiązałam cienką gałązkę ,żeby wytworzyć przewodnik do góry -zobaczymy ,czy eksperyment się powiedzie

grujeczniki też przycięłam -wszystko to co wybijało do góry -nie chce mi się ich przesadzać -zobaczę ,czy uda mi się je utrzymać na takiej wysokości

Brawo Madzia kiedyś u mnie omówimy sprawę drzew na przykładach a moje świeżynki jarząby też już chciały wymknąć się spod kontroli, niegrzeczne zostały skorygowane

Podobają mi się sierpniowe fotki, czasem wracam miesiącami wstecz do Twojego ogrodu żeby przypomnieć sobie co przykuwa uwagę.
Magara 23:39, 13 sie 2023

Ja tylko zostawię ślad, że zaglądam Zazdrościć nasadzeń i widoków będę w milczeniu
Anitka 09:28, 14 sie 2023

Madzia od mojej poprzedniej wizyty ogród niesamowicie się zmienił. W temacie jedzonka nic się nie zmieniło - jest przepysznie i tym bardziej podziwiam, że potrafisz w tak krótkim czasie to wszystko przygotować. Z resztą nieustanie podziwiam i pewnie nie jedną osobę wprawisz w kompleksy z Tym ogarnianiem wszystkiego. Choć pewnie napiszesz, że nic nie ogarniasz. A z tym to się nie zgadzam. Jesteś niesamowita superwomen.
Jest cudnie a jak jeszcze wszystkie nowe roślinki się rozrosną i nabiorą masy to już nie będzie wiadomo co pisać. Choć już teraz jest przepięknie, kolorowe i bujnie.
Dziękuję Tobie i Iwonce za pomoc w podejmowaniu wyborów i zakupach. Dzięki Wam szybko udało mi się "przejść na wyższy poziom Ogrodowiska" ( jak to Iwonka stwierdziła). Ja już Ciebie rozumie i rozgrzeszam z tych wszystkich tetrisów i zmian, tworzeniu kolejnych barat lub ich powiększaniu. Mając taki wybór w szkółkach w okolicy. Cieszę się, że najpierw pojechałyśmy na zakupy potem do Ciebie bo chyba by się to jeszcze gorzej skończyło. Choć z drugiej strony Twój ogród stał się źródłem wielu inspiracji i kolejność powinna być odwrotna. Fotek mam niewiele, bo jak zwykle za krótko. Mam niedosyt podziwiania widoków i pogaduszek. Ale eMuś stwierdził (po obejrzeniu zakupów), że tego jest za mało by te wszystkie miejsca po demolkach obsadzić, więc pewnie trzeba będzie jeszcze wyruszyć w Twoje strony. Ale zaakceptował nowe pomysły, nawet te nielubiane przez siebie pęcherznice i perukowce.

Buziaczki i jeszcze raz dziękuje za spotkanie.

Anitka 09:30, 14 sie 2023

Anitka 09:32, 14 sie 2023

Anitka 09:34, 14 sie 2023

Anitka 09:35, 14 sie 2023

Anitka 09:38, 14 sie 2023