I jeszcze zapomniałam napisać, że bardzo się cieszę, że posłuchałaś i wszystko zapamiętałaś co do sadzenia, zmian, przycięcia tych drzew i krzewów. Brawo !!!
Widzę, że Anitce też wpadła w oko ta rabatka, bo obcykała ją ze wszystkich stron! Madziu, jakie to pęcherznice, że one mają takie czerwone listki?
A tak w ogóle to cześć Anitko , dawno Cię tu na O. nie było! Na wątku cisza! Ale szykują się u Ciebie zmiany to może jakieś świeże fotki będą? Dawaj jeszcze te przed zmianami
To prawda, Madzia jest niesamowita. Ja też cały czas myślę jak Ona to robi, ze na wszystkich frontach jest zawsze na ostatni guzik dopięte
A takiego wyboru jaki Ona ma w bylinach do ogrodu to chyba nikt inny nie ma. U nas tego dobra próżno szukać w stacjonarnych szkółkach
Anitka jak tylko będziesz chciała się wybrać na zakupy ,to dzwoń do mnie
Bardzo dziękuję i Tobie i Iwonce i Uli za wszystkie rady ,pomysły i za cudownie spędzony dzień
dziś była moja siostra i od razu tak mnie podsumowała ....po co ci tyle tych chaszczów ,ona nie lubi ,niczym się nie zachwyciła ,wręcz tylko mnie dobiła ....
więc wiesz ....łaknę tych naszych spotkań ogrodowych bardzo bardzo ....dodają mi skrzydeł
cała reszta mego otoczenia nawet nie pochwali ,że ładnie ,wręcz mnie przygnębiają ,że po co mi to ech....