Kasia zapraszam bardzo to tylko z 4-5 godzin jazdy od Was spac jest gdzie i oprócz mnie blisko ogrody pokazowe Kapiasa no i moja ulubiona szkółka też blisko
ja koszę raz w tygodniu i zajmuje mi to koszenie 1 godz i 10 min -specjalnie spawdzałam z zegarkiem w ręku
gorzej z plewieniem ,ale mam nadzieję ,że jak rośliny się rozrosną ,to już będzie łatwiej -oby ....
Dorii jestem pracowita ,ale nie jakoś przesadnie -są takie dni ,że nic nie robię ,bo mi się nie chce ,albo mam inne plany
sprzątanie domu w sezonie ogrodowym ograniczam do niezbędnego minimum
Ja już prawie nic nie prasuję -jedynie właśnie firanki i ewentualnie jakieś wyjściowe ciuchy
też mam wszystko na jednym poziomie i faktycznie dużo szybciej ogarniam ten dom w porównaniu do poprzedniego
Cieszę się
sąsiad wykopał mi te 2 miskanty z limonkowej ( te co były za blisko posadzone ) i teraz biedne usychają z powodu braku chętnych i braku moich chęci do dzielenia i posadzenia w doniczkach
i nie ma już platana w przedogródku -łyso jakoś ...
Ania dziękuję za odwiedziny nadprzyrodzonych mocy nie posiadam ,ale fakt ,mam jedną złą cechę charakteru ....jak sobie coś ubzduram ,że zrobię ,to robię ,aż padam na pysk
Basiu tak ,takie komentarze są zupełnie nie potrzebne i niech każdy zajmie się swoim życiem ,a my róbmy ,to co lubimy najważniejsze to być zdrowym i mieć siłę do tych naszych robótek ogrodowych
u Ciebie też jest ślicznie elegancko i dopieszczone w każdym kątku
dziękuję za pochwały