Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

TAR 19:17, 20 cze 2021

Madziu, wyciumkane masz. Ślicznie. U mnie chwastow pelno. I co z tego jest za goraco by pielic, kiedys bedzie busz to i chwastow nie bedzie widac.

u mnie lezak bezproduktywnie stoi, chyba juz jestem w tym wieku, ze cien wole
Agatorek 19:19, 20 cze 2021

Magleska napisał(a)

Aga dzięki bardzo

a wiesz ,że już nowe chwasty wychodzą wrrrr ....
ale w tych temperaturach nie zamierzam nic robić -jak się ochłodzi i popada ,to trzeba będzie znowu plewić ....

(

Też nic ostatnio nie robię, mam prawie wszędzie patelnię (znasz to, nie? ) i po prostu się nie da. A wieczorami mi się nie chce.
Chwasty u mnie w ilości hurtowej. Będzie sporo pracy...

TAR 20:13, 20 cze 2021

Agatorek napisał(a)

Też nic ostatnio nie robię, mam prawie wszędzie patelnię (znasz to, nie? ) i po prostu się nie da. A wieczorami mi się nie chce.

ja bym nawet chetnie popoludniami i weczorkiem porobila ale komary żreja na potege. nie da sie. zadne psikacze ani muggi nie dzialaja
SlonecznyOgrod 22:31, 20 cze 2021

Madzia skwar, upał, wszystko wody potrzebuje, na rabatach masz pięknie i trawnik zielony, jednak trochę gliny i woda przytrzymana w glebie

Piekniutko masz , efekty pracy na 6!
malgorzata_s... 22:52, 20 cze 2021

O rany tak długo nie byłam że wątek przegapiłam Magda cudnie masz a ogród przeszedł mega zmianę. Podziwiam i pozdrawiam
Mgduska 15:19, 21 cze 2021

Podobno Cię bierze na róże? To bardzo dobry kierunek, masz dużo słońca i przestrzeni, wymarzone warunki dla róż.
Poza tym przepięknie, jak zwykle
Magleska 17:24, 21 cze 2021

TAR napisał(a)
Madziu, wyciumkane masz. Ślicznie. U mnie chwastow pelno. I co z tego jest za goraco by pielic, kiedys bedzie busz to i chwastow nie bedzie widac.

u mnie lezak bezproduktywnie stoi, chyba juz jestem w tym wieku, ze cien wole

Tarcia wyciumkane ,a te cholery ,czyli chwasty znowu rosną kwiatki mdleją ,a te w najlepszej kondycji .....
ja mam jeszcze za duże luzy na rabatach -musi się wszystko bardziej rozrosnąć ,to i pielenia będzie mniej ....

U mnie leżak też będzie stał na ozdobę chyba ....ale nie mam pomysłu na ten placyk -kiedyś był na nim basen ,a teraz .....za gorąco na nim by tam siedzieć i grila robić ...

-tam ,gdzie stół przeniosłam jest dużo lepiej -szybciej cień i przeciąg ....

Agatorek napisał(a)

Aga

oj znam ten temat patelni

ale dziś rano się zmobilizowałam pozmieniać kwiatki na tarasie -wywaliłam uschnięte drzewko oliwkowe,bratki też poszły na kompost ....

z plewieniem poczekam na zmianę pogody

TAR napisał(a)

ja bym nawet chetnie popoludniami i weczorkiem porobila ale komary żreja na potege. nie da sie. zadne psikacze ani muggi nie dzialaja

u mnie też żrą na potęgę

Magleska 17:29, 21 cze 2021

SlonecznyOgrod napisał(a)
Madzia skwar, upał, wszystko wody potrzebuje, na rabatach masz pięknie i trawnik zielony, jednak trochę gliny i woda przytrzymana w glebie

Piekniutko masz , efekty pracy na 6!

Darcia dziękuję trawnik z każdym dniem coraz gorzej wygląda ,ale nie podlewam go -tylko nowe rabaty i warzywnik -strasznie nam ciśnienie wody przykręcili ....

widziałam ,jak się narobiłaś z tarasem -warto było

Buziaki

malgorzata_szewczyk napisał(a)
O rany tak długo nie byłam że wątek przegapiłam Magda cudnie masz a ogród przeszedł mega zmianę. Podziwiam i pozdrawiam

Gosiu cieszę się ,że trafiłaś na mój nowy wątek i dzięki za komplementy
jeszcze trochę brakuje ciałka mojemu ogrodowi ,ale powiedzmy ,że już w miarę jestem zadowolona

Buziaki

Mgduska napisał(a)
Podobno Cię bierze na róże? To bardzo dobry kierunek, masz dużo słońca i przestrzeni, wymarzone warunki dla róż.
Poza tym przepięknie, jak zwykle

Magda oj tak -zachorowałam na róże -byłam u Agi Abiko i do dziś nie mogę przestać o nich myśleć -ma tak tam bajecznie -tylko fotek skąpi
Magleska 17:39, 21 cze 2021

Skwar jak nie wiem co -co najmniej jak w Grecji ,czy innych ciepłych krajach -nic się nie da działać ogrodowo na dłuższą metę -jedynie wcześnie rano ,bo wieczorem komary tną jak głupie ....

pozmieniałam kwiatki na tarasie ,wywaliłam bratki i drzewko oliwkowe ,bo padło ....

doniczki mam byle jakie plastikowe ,ale cóż -nie można mieć wszystkiego

to teraz spam tarasowy
oczywiście za dużo fotek ,bo nie mogłam się zdecydować

Magleska 17:39, 21 cze 2021