Ciągnie Cię do medycznej tematyki w serialach.
Rozbawił mnie Twój brak skłonności do pustych przebiegów.
Dawno nie byłam jak wiosna. Jesień też piękna masz dużo Marcinków w powiązaniu z trawami dają ładny klimat.
A poza tym wszystko sie rozrosło i nie widać mojego ukochanego skalniaka u ciebie.
U nas ostatnie dnie lało dzisiaj nie padało ale deszcz potrzebny więc nie narzekam.
Och te seriale zguba czasów też oglądam medyczne tylko tytułów nie pamiętam chrzani mi się już to wszystko. Lubię wszystkie oby tylko się nie ciągnęły jak flaki z olejem. Musi być szybka akcja.
Pozdrawiam
Jeszcze wracam widzę, że masz gaure różowa/czerwona który rok bo u mnie nie zimuje mimo przykrywania i posadzona na wzniesieniu.
Piękne masz Madziu te widoki. I mam na myśli i te dalsze i te bliższe, ogrodowe.
U Ciebie jesień jest równie chyba piękna jak lato i wiosna. Bajkowo po prostu.
A szklarnia, elegancja i perfekcja.
Aga ja też mam te pierwsze sezony na płytkach
ostatniego sezonu jeszcze nie oglądałam -słyszałam właśnie wiele negatywnych opinii o tym -ale pewnie i tak obejrzę
Co do ogrodu -dziękuję za komplementy -mój ogród jest fotogeniczny ,tak jak i Twój
Mam nadzieję ,że w przyszłym sezonie zobaczysz na żywo jak jest naprawdę