Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilczy ogród

Wilczy ogród

Magleska 21:43, 23 paź 2023

Alija napisał(a)
Madziu, piękna fotorelacja z Twojego ogrodu, jest bajecznie. Kiedy z tym wszystkim nadążasz, U Ciebie doba ma chyba
48 godzin, jesteś niesamowita, podziwiam.

Alicja uwierz -nie nadążam -na fotkach na szczęście ,jakoś lepiej to wszystko wygląda
dziękuję za pochwały
Magleska 21:47, 23 paź 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)
Przed płocie bomba, kolory w ogrodzie cudne. Sorki, że wczorajszy dzień nie wypalił, ale koniec końców pogoda też się pochrzaniła i cały dzień lało
Jak się wykurujemy, a pogoda jeszcze pozwoli to dzwonię
Astra wczoraj Emuś zadołował w skrzyni pod szklarnię, wiec myślę bezpieczny jest.

Sylwuś nie ma za co ważniejsze jest Twoje zdrowie mam nadzieję ,że już lepiej się czujesz ,a spotkanie może jeszcze się uda zgrać
Buziaki
Magleska 21:55, 23 paź 2023

Gosialuk napisał(a)
Madzia z wielką przyjemnością obejrzałam relację Sylwii. Ogród kolorowy, trawy przepiękne, hortensje się też cudnie przebarwiły. Wilczomlecz wyrósł olbrzymi. A ten drugi?
Ale szklarnia gotowa na wiosnę? Szok.

Gosia dziękuję relacja Sylwii też mi się bardzo podoba
wilczomlecze miałam 3 sztuki -zostały 2 -jeden niestety nie przeżył, a dosadzony kawałek nie przyjął się -będę próbować go rozmnożyć ponownie

szklarnia posprzatana ,czeka na nowy sezon -można by tam coś wysiać ,ale jakoś zimna pora nie wpływa na moje chęci działania z warzywami -wolę teraz powoli sprzątać na rabatach

Buziaki
Urszulla 14:12, 24 paź 2023

W pełnym słońcu robiłam fotki
To dla poprawy nastroju

Urszulla 14:15, 24 paź 2023

Urszulla 14:21, 24 paź 2023

Te fotki dla tych widoków na góry

Agatorek 19:40, 24 paź 2023

Magleska napisał(a)

z seriali mam do obejrzenia (…) Chirurdzy ,

Jestem wielką fanką tego serialu. Mam nawet na DVD początkowe sezony . Nie wiem, jak Ty, ale ostatni sezon bojkotuję. Już poprzedni oglądałam z bólem serca. Po prostu to nie jest już to samo, co kiedyś. Do tej pory, jak nieraz mi się zachce, to sobie włączam stare sezony. Niektóre odcinki wzruszają do łez. Szkoda, że producenci nie potrafili skończyć tego serialu wcześniej. Teraz wydaje mi się, że go popsuli.

Lubię też dr House’a .

A wracając do ogrodu, to jestem zachwycona ❤️. Przedpłociem i fotkami Sylwii. Jest przepięknie .
Zazdroszczę dziewczynom, że miały tą przyjemność obejrzenia ogrodu na żywo. Ja muszę poczekać do przyszłego roku
LIDKA 21:43, 24 paź 2023

Ja oglądam aktualnie serial o prawnikach. Suits. Świetny.
Choć raczej nie skończę bo ma za dużo sezonów.
Ale najbardziej lubię takie ciepłe rodzinne seriale.

Z medycznych to Szpital Amsterdam lubię.
Margo2 23:00, 24 paź 2023

Cały czas podziwiam ile pracy włożyłaś w ogród.
Naprawdę wyszedł rewelacyjnie
Magara 23:01, 24 paź 2023

Magleska napisał(a)

ja po prostu staram się nie robić pustych przebiegóe -czyli np -jak coś wynoszę do domku ogrodnika ,to nie wracam z pustymi rękami -w ten sposób udało mi się ogarnąć i domek i szklarnię w jeden dzień -postanowiłam powyrzucać niepotrzebne doniczki ,doniczusie i zostawić to co faktycznie używam ,a nie ,że może się kiedyś przydać

Też mnie zszokowała gotowość szklarni na wiosnę
Madzia - niszczysz i zniewalasz

P.S. Też pustych przebiegów nie lubię, ale takiej organizacji jak Ty to nie mam